Следва

Великденски шапки с изненади

Новият балсам за лице на френската компания DELAROM с масло от българска роза

Сутрин, в първите срещи с огледалото, преди фон дьо тена, спиралата и супер трайното червило с по-нова формула...

Shopping преди 12 години

Сутрин, в първите срещи с огледалото, преди фон дьо тена, спиралата и супер трайното червило с по-нова формула, често мислим за вълшебния продукт, който не просто ще скрие недостатъците, а ще повлияе чудесно на изсушаването, несъвършената повърхност и свежия вид на кожата, както и на мисълта, че вече не сме на 25.

Вълшебство няма, но продукт, който работи на 100 процента – да. Но трябва постоянство и грижа, както при всички други важни неща в живота.

Най-хубавото, това, което ни впечатли особено силно при Delarom - иновативната френска козметична компания, и новия им балсам против стареене, естествено, е съдържащото се в крема етерично масло от българска роза.

Реструктуриращият балсам за лице е всъщност част от ароматерапевтичната серия на марката и освен заради маслото от българска роза, действа възстановяващо върху структурата на кожата и подобрява нейната еластичност благодарение на маслото от магнолия и вечно цвете, масло от грозде, иланг-иланг и евкалипт.

Нанесен сутрин и/или вечер в продължение на няколко седмици, балсамът започва да действа като видимо подмладява и подхранва кожата на лицето. Най-силно се нуждаем от балсама през зимата и преходните сезони (точно сега), има лека текстура и се абсорбира лесно от кожата.

Само зрънце, колкото ориз, от този продукт е достатъчното количество за едно нанасяне, като се масажират леко лицето, шията и деколтето. Върху кожата се образува естествен филм, който я защитава от вредите на въздуха, вятъра и резките смени на температурата.

Препоръчителна цена 137 лв., 30 мл. 


More Shopping