Следва

Alexander McQueen - поглед зад кулисите

Великденски шапки с изненади

В чест на Великден, си харесахме няколко знаменитости, гордо нахлупили своите Великденски бонета, които безсрамно ни се прииска да махнем, за да използваме с друга цел...

All fashion преди 12 години

В чест на Великден, си харесахме няколко знаменитости, гордо нахлупили своите Великденски бонета, които безсрамно ни се прииска да махнем, за да използваме с друга цел.

 


 

Идеята ни дойде, от тази снимка, на която вместо стандартната кошничка е използвана стара плетена шапка. Леко поукрасена, тя се е превърнала в едно прекрасно място, на което да подредим своите яйца.


Както ще видиш, сме ти показали обикновени (и не чак толкова), но всъщност сами по себе си доста интересни шапки, някои, от които стават за случая, а други не.


Но в крайна сметка всеки сам може да прецени къде би и къде не би си съхранявал яйцата, а на нас ни дреме на шапката. Хващаме я и заминаваме... посоката е Холивуд!
 

 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.