Следва

Ода за черния цвят

Дутцен Кройс великолепна и секси в ролята на Великденско зайче зa Love Magazine

Но поздравът е за всички и никой не може да отрече фактът, че Дутцен изглежда удивително секси в...

All fashion преди 12 години

В този момент мъжете са най-щастливата половина от човечеството, сигурни сме в това.

Но никой не може да отрече фактът, че Дутцен изглежда удивително секси в импровизираното видео на британското издание на Love Magazine. В него ангелът на Victoria’s Secret влиза в ролята на Джесика Рабит, станала кино звезда в хита Робърт Земекис „Кой натопи Заека Роджър”.

Съпругата на известното зайче, оглавила класацията за най-секси анимационна героиня (да имало е такава, наистина), не може да има по-добра реплика. Видеото е нещо като поздравителна картичка за Великден, който западният свят празнува днес, и включва танц, с еротични мотиви, но леко закачливи, които 27-годишният топ модел е отиграла перфектно.

Носейки само красиво черно дантелено бельо, родилата преди година Кройс е стилизирана със заешки ушички и ужасно секси се заиграва с жартиера и презрамките на сутиена си, интерпретирайки стриптийз танц.

Зад кадъра е Даниел Джаксън, а използваният от автора ретро филтър прави цялата импровизация още по-вълнуваща.

Насладата е абсолютна, завистта пълна. Гледай:
 

 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.