Следва

Editors choice: Нека пролетния шопинг започне сега!

SSS игра

null

преди 12 години

 Убедени сме, че ти който четеш това в момента, си един симпатичен млад човек с индивидуален вкус към живота, понякога цветен и екстравагантен, понякога артистично хаотичен, а друг път непретенциозно небрежен, но винаги много, много стилен. И всъщност ние оценяваме точно това. Оценяваме това, че можеш независимо как изглеждаш, къде ходиш и какво правиш да го правиш като себе си...

И някак си гледайки всичките ни читатели и хора като теб, ни се прииска да възнаградим тази смелост и търпение, с които сте закърмени.

От теб се иска само да ни изпратиш няколко твои кадъра, от които си личи или направо ни крещи личният ти стил, а ние най-късно до седмица, след подбор, ще ги качим в Sofia Street Style . Малко след това ще ти върнем удоволствието.

Ако ти си вдъхновил (събрал) най-много от одобрителните гласове (харесва ми), които се намират точно над снимките в дясно, ще те направим двойно по-щастлив като ти подарим една незабравима парти вечер.
Защо незабравима ли? Ами поради 2 причини: това че ще получиш бутилка ABSOLUT и 2 покани за най-якото парти този месец, когато Yalta Club ще събере много от прекрасната музика на MARCO CAROLA, VICTOR CALDERONE & CARLOS FAUVRELLE под един покрив в зала Арена Армеец за великденското издание на Solar .

Специално от нас са и килограм моркови. /бел.ред. Според стара френска поговорка консумирането на моркови прави хората добри, а ние такъв си те познаваме и не искаме да се променяш – прекрасен и свеж, точно като специалния ни подарък мезенце от моркови, което в комбинация с лимонов сок е подходящо за всякакви крайности, както за злоупотребяващи, така и за неупотребяващи./

Защото за нас имаш смисъл! И ние искаме да умножим пътите, в които се усмихваш и да те насърчим да продължаваш да правиш това, което идва от сърцето ти и това, което те радва.
 

Пращай ни твоя Street Style на [email protected], за да учатваш за тази награда до 11 април. На 12 ще преборим одобрителните гласове и ще обявим кой ще прекара един незабравим Великден в София.


Всички останали могат да продължават да пращат снимктие си и след 11 април, защото тепърва сме Ви подготвили много парти изненади...

More from View Sofia

More