Следва

ВЕЛИКДЕНСКАТА рецепта на Тихомир Първанов, управител на ресторант MODERA

Приятел в нужда се познава! Как да помогнеш на деца в неравностойно положение във Варна. Виж Великденската инициатива на ViewSofia

В началото на Страстната седмица ViewSofia стартира инициатива с напълно позитивно послание. Това е време на...

Life преди 11 години

В Страстната седмица ViewSofia стартира инициатива с напълно позитивно послание. Това е време на осъзнаване на ценностите и именно сега е моментът да покажем, че можем да сме по-сърдечни и да помагаме безкористно не само на думи.

Всеки ден ще представяме на страниците на ViewSofia по две каузи, които ще ни обединят с общи усилия да подобрим живота на тези от нас, които се нуждаят от помощ и средства.

Основната цел на тази Великденска акция е да покажем потребностите на различните институции и специални домове у нас, за съжаление някои от тях имат дефицит дори на неща от първа необходимост, като с личната помощ и подкрепа на всеки от нас да направим живота на хората в неравностойно положение по-добър. Защото чудеса се случват, когато повярваме в тях.

В инициативата на ViewSofia може да се включи всеки и да предостави на нуждаещите се по нещо от сърце.

Това съвсем не означава, че помощта може да е само с пари, затова и ще уточняваме от какво най-много имат необходимост представените домове и училища. Нека всеки от нас дари каквото може и по този начин покажем, че и ние можем да сме съпричастни към другия.

Инициативата на View Sofia остава отворена към предложения на институции и домове, които да изпратят на нашия имейл [email protected] списъци с най-необходимите продукти или консумативи.

Всеки може да отвори сърцето си и да даде своя личен принос към благородната кауза в помощ на хора и деца в неравностойно положение. Може да го направи чрез ViewSofia или директно на място.

Ако си готов да помогнеш, ето с какво и как да го направиш на две учреждения за деца сираци и деца с умствена изостаналост във Варна:

1. Деца лишени от родителски грижи
“Другарче”- гр. Варна
38 деца от 3-8 год.

Нуждаят се от: Играчки, блокчета за рисуване, гланцови блокчета, четки, бои, фулмастери.
Телефон за връзка 052 30 30 46

2. Дом за деца и младежи с умствена изостаналост
“Св. Мария Магдалена” - Долни чифлик, с. Рудник, обл.Варна
33 деца от 4-20год.

Нуждаят се от: Памперси за възраст 1-1,8-месечни бебета, както и от 70 долара за закупуване на специална стелка за 5-годишно момиченце с диагноза конско ходило.
Телефон за връзка: 0878 37 44 15; 0898 79 33 01

Виж как да помогнеш в Бургас и областта>>
 

More from View Sofia

More Life

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 22 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.