Следва

Есенната колекция на Том Форд на бял свят. Какво мислиш за нея?

Б като Библия, Б като Блог

Свещената красота на тази съвсем нежна и лесна визия се крие в чретири ключови думи - блузата без ръкави на...

All fashion преди 11 години

Теорията на абсолютното съвършенство

Ако има точка на абсолютната елегантност, то тя е там, където се срещат мъжкият костюм и жената, която го носи по най-женствения начин.

Тези красиви до последния детайл кадри доказват истинността на горното твърдението, което още Ив Сен Лоран е заявил през 70-те години.



Момичето е Пени Лим и нищо нямаше да е същото без червеното червило.

candicelake.com

Обратно в 60-те




Усещане за минало, усещане за жена! Създават го една пастелна мини рокля, кокът, балеринските пантофки и цветните дребни детайли като лакът за нокти и обеците, вероятно пластмасови.

А, и IPhone-ът да е на точки!

sterlingstyle.net

Еклектиката, моя вечна любима





Свещената красота на тази съвсем нежна и лесна визия се крие в четири ключови неща - блузата без ръкави на точки; денимът в пастелно син цвят, седемдесетарска кройка; гривните - по много и златни; пастелно розовото червило...





Еклектиката, която толкова много обичаме, носи, на фона на цялото лятно послание, този клъч от кожа с твърд косъм. Сюрреалистично, нали!

couldihavethat.blogspot.com


Любимата рецепта за един лежерен пролетен аутфит



Трябват ти:

- Класически джинси, може и мъжки - 1 чифт
- Тишърт в любимото синьо-бяло райе - 1 брой
- Чанта - голяма и от плат - 1 брой
- Мокасини - 1 чифт
- Бижута - само едно сребърно колие, пожелание и голям ръчен часовник.
- очила, слънчеви, 1 брой в класическа рамка

Смесваш ароматните съставките в едно - гримът е много семпъл, а косата лека и естествена - и сервираш на душата един easy chic в празничната еуфория.

Пожелание, към това ястие (семпло и лесно смилаемо) се поръсва малко от тенденциите на пролетта - в този случай е среброто!

lefashionimage.blogspot.com

Dinner with friends



... Така е озаглавила поста си блогърката Джоана Грегъри.

Щастливо си напомняме, че имаме десетки скъпи приятели, на които да отидем на гости без много-много приготовления и предварителни уговорки.





Така мило ни заразиха приятелите в блога, че ще си приготвим със същата любов великолепната зелена салата, както и касеролето, защо не!
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.