Следва

Гримът като шедьовър в сесията на Fault Magazine

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Едно списание, което обединява таланти в модата, музиката и изкуството, за да твори изключителни неща. Като...

Beauty News преди 12 години

Versace и черното!

Не можем да си представим друг толкова омагьосващ грим като плътните черни сенки около очите.

В ревюто на Versace есен-зима 2012 точно очите са важни, останалото гримьорите оставят да живее в естествените си цветове.



Красота, без никакво съмнение това е гримът на нощта, блясъка и мистерията.

сн. Vogue UK

Когато модата срещне красотата: Pucci X Guerlain





Цялата топлинна енергия, която излъчва фантастичната колаборация, се дължи на цветовете и чисто морското послание.

Лято 2012 ще бъде екзотично, горещо и солено. Тюркоазено, теракота и коралово ще напомнят на пейзаж от Италианската Ривиера или поне така са го замислили творческите сили в Pucci и Guerlain за създаването на Terra Azzurra. Тази великолепна красота, дело на две стихии - едната в модата, другата в красотата, изостря сетивата, за да усетим по-рано идващото лято.



Звездата в колаборацията между козметичния гигант Герлен и италианския лейбъл и това, което силно впечатли и нас, е един продукт шедьовър - Terra Azzurra руж в удивителната дизайнерска опаковка от дърво, разпознаваема с морско синия принт, характерен за Pucci. Струва 58 долара, но налице е удоволствие с всяко отваряне на вълшебната кутийка.





Звездната палитра обаче се допълва и от грациозната четка с индигов косъм за руж, както и изключителните цветове при лаковете за нокти.

Лице на кампанията е Наталия Водянова, невероятен избор, за което ги поздравяваме!

Гримът като бижу във Fault Magazine



Едно списание, което обединява таланти в модата, музиката и изкуството, за да твори изключителни неща. Като тази сесия, в която гримът не е тенденция, не е лято, нито пролет, нито пък коктейл. Гримът е като скъпоценното бижу, което носиш, което те отличава.

Харесва ни как моделът играе роля, а гримьорът е бил свободен да рисува, но тази волност е някак съвършено овладяна.

Виж всички снимки от сесията, както и нейните автори тук>>


Колекцията лакове на Thakoon за NARS/Лято 2012



Обичаме този сезон и как да не, след като в негова чест избухват най-цветните идеи.
Представяме ти Thakoon за NARS - колекция лакове в цветовете на лятото, дебютна колаборация за козметичния бранд с моден лейбъл.

Харесва ни концепцията на младия американски дизайнер, любимец и на Ана Уинтур, известен с нетрадиционните си, но прекрасни цветни принтове, а тя е вдъхновена не от индийските сергии за подправки, където ярките цветове винаги привличат туристите.



Поредната чудесна колаборация, която носи звука на лятото!

Кампания на Bioderma „Стара за нова слънцезащита”



Една от най-добрите дерматологични компании, на които се възхищаваме, BIODERMA, започна информационна кампания, с която насочва вниманието на потребителите към непопулярния риск от използването на слънцезащита с изтекъл срок на годност от датата на отваряне. И се радваме, че някой се е заел сериозно да информира обикновения потребител месец преди откриването на официалния летен сезон.

Малко известен факт е, че продуктите имат два срока на годност. Единият показва датата, до която може да бъде употребяван, а сругият срок, обозначен със специален знак на гърба на продукта, дава информация за периода, до който продуктът може да бъде използван след датата на първоначалното му отваряне. След втория срок UV-филтърът губи част от свойствата си и няма гаранция за степента на фотозащита за кожата ни от UVA и UVB-лъчите - главната причина за кожното стареене и рака на кожата.

Най-често ползваме слънцезащитни продукти на плажа и сред природата, но не знаем и друго. Че когато продуктът е замърсен, става негоден и нехигиеничен за ползване.

За да ни стимулира да обръщат повече внимание на защитата си от слънцето, от днес до края на август BIODERMA ще зареди няколко аптеки в цялата страна с контейнери, в които всеки от нас ще може да остави употребяваната си слънцезащита (с изтекъл срок на годност след датата на отваряне) от всички марки. Срещу нея, клиентът ще може да купи нов продукт от слънцезащитната гама Photoderm на BIODERMA с отстъпка 5 лева. Символичният жест с отстъпката цели да ни накара да се замислим колко важно е да използваме качествена козметика всъщност, така както тялото ни има нужда от качествена и силна храна.

Повече информация за кампанията и за аптеките, които са част от нея, може да намерите на сайта www.bioderma.bg.
 

More Beauty News