Следва

ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ: Tенденциите с Мира Бъчварова

Клаудия Шифър ЗАВИНАГИ!

Повече от 20 години след появата на уникалната рекламна кампания на GUESS, заснета от Ellen Von Unwerth, лентата сякаш се връща назад...

All fashion преди 11 години

Повече от 20 години след появата на една от най-красивите рекламни кампании на GUESS, заснета от Ellen Von Unwerth, лентата сякаш се връща назад.

Но само сякаш, защото черно-белите кадри в стил 60-те, които марката пусна, всъщност не са извадени от нечий архив, a са чисто нови, при това посветени на 30-годишния рожден ден на бранда. Не че снимките, които видяхме, ни се сториха остарели или ретро, по-скоро ни озадачи това - защо моделът на тях изглежда точно така, както и през 1989 година.?!


                                                       Клаудия Шифър е едва на 17 години през 1989 г.
Гледаме я и си мислим, че не е възможно човек толкова много да е непокътнат от годините, вечен. Но явно точно такава е тя - Клаудия Шифър - вечна.


"Guess" празнува своя 30-ти рожден ден, а Клаудия беше поканена да представлява марката отново.

От древни времена човечеството се стреми да открие тайната на незалязващата младост, но истината е, че 41-годишната немската прелест вече я е намерила. Топмоделът погъделичка сетивата ни по абсолютно същия начин, както и през 89-та., но с разликата, че днес красивата блондинка вече не е на 17, нито на 20, а при това е майка и на три деца!

През годините Клаудия е взела участие общо в шест проекта на "Guess", но за тази кампания самата тя твърди, че е връщане назад във времето, което й носи безкрайно много щастливи спомени. Творческият директор на марката пък Пол Марсиано върна жеста и обясни, че работата с Шифър е от огромно значение за тях.

Рекламната кампания на "Guess" лансира нова колекция, която ще бъде пусната на 24 април по цял свят.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.