Клаудия Шифър ЗАВИНАГИ!

Повече от 20 години след появата на уникалната рекламна кампания на GUESS, заснета от Ellen Von Unwerth, лентата сякаш се връща назад...

Повече от 20 години след появата на една от най-красивите рекламни кампании на GUESS, заснета от Ellen Von Unwerth, лентата сякаш се връща назад.

Но само сякаш, защото черно-белите кадри в стил 60-те, които марката пусна, всъщност не са извадени от нечий архив, a са чисто нови, при това посветени на 30-годишния рожден ден на бранда. Не че снимките, които видяхме, ни се сториха остарели или ретро, по-скоро ни озадачи това - защо моделът на тях изглежда точно така, както и през 1989 година.?!


                                                       Клаудия Шифър е едва на 17 години през 1989 г.
Гледаме я и си мислим, че не е възможно човек толкова много да е непокътнат от годините, вечен. Но явно точно такава е тя - Клаудия Шифър - вечна.


"Guess" празнува своя 30-ти рожден ден, а Клаудия беше поканена да представлява марката отново.

От древни времена човечеството се стреми да открие тайната на незалязващата младост, но истината е, че 41-годишната немската прелест вече я е намерила. Топмоделът погъделичка сетивата ни по абсолютно същия начин, както и през 89-та., но с разликата, че днес красивата блондинка вече не е на 17, нито на 20, а при това е майка и на три деца!

През годините Клаудия е взела участие общо в шест проекта на "Guess", но за тази кампания самата тя твърди, че е връщане назад във времето, което й носи безкрайно много щастливи спомени. Творческият директор на марката пък Пол Марсиано върна жеста и обясни, че работата с Шифър е от огромно значение за тях.

Рекламната кампания на "Guess" лансира нова колекция, която ще бъде пусната на 24 април по цял свят.

Коментари: 5

C
caffe (2012/04/12 / 15:02)
Голяма сладурана е Клаудия :)
P
pipa (2012/04/12 / 11:50)
Уникална жена!
A
Alia (2012/04/12 / 09:21)
Всичко хубаво, което може да се каже за една жена важи за Клаудия. Само не можа ли един кадър със затворена уста да направи....
S
sha (2012/04/11 / 20:56)
Е защо сте изненадани,не знаете как действа фотошопа ли?-Не вярвам! Ами хубаво е ,но не е истина.
R
Realist (2012/04/11 / 18:22)
Unikalna e, mnogo sexy!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia