Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Made in Sweden: Ръчните бижута на Анна Таша Ларсон

Анна Таша, естествено, е шведка. Защо естествено? Защото скандинавският концептуален дизайн личи във всяка...

All fashion преди 12 години

Анна Таша, естествено, е шведка. Защо естествено? Защото скандинавският концептуален дизайн личи във всяка молекула на ръчно изработените й бижута.

Завършва Университета по изкуства в Стокхолм и винаги я е занимавало повече изкуството, отколкото дизайна.

Почти невидими са творенията на 28-годишната бижутерка, която с радост открихме в интернет. Позлатени или посребрени, всяко на ръка, което гарантира неговата уникалност, невидимата прелест на тези създания се разкрива върху нежна ръка, класическа бяла риза, обикновен тишърт или просто черен пуловер. Минимализмът обаче не е за сметка на красивото, защото шведката се вдъхновява от нестандартните и сложни форми, които правят всичко вълнуващо.

Последната й колекция, наречена Лава и Лед (Ice and Lava), черпи идеи от тези две природни стихии – напълно противоположни и в същото време с еднаква разрушителна мощ. Исландският пейзаж, където всичко това живее заедно, и е удивително красиво да се наблюдава, е голямото вдъхновение на Ана Таша Ларсон, което я кара да създаде тези изключително майсторски артикули. Освен в галерията горе, можем да ги видим и на официалния й сайт annatascha. Цените им са между 180 и 350 евро, изпълнява дори и специални поръчки.



Всички предишни нейни колекции могат също да се разгледат в сайта, но ние сме напълно обсебени от Лава и Лед заради изключително сложните, безумно красиви форми, и нежността, с която ги създава.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.