Следва

Спагети с броколи и риба тон

Седмичен ХОРОСКОП - 16 - 22 април

За Овена седмица няма да е лека. От самото начало, нещата може да се объркат и да не стават както ти се иска. Ще те

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Седмица няма да е лека. От самото начало, нещата може да се объркат и да не стават както ти се иска. Ще те обхване мързел и нежелание да правиш каквото и да е. Към средата на седмицата, когато ситуацията излезе извън контрол и всички планове започнат да се развалят, апатията към всичко ще вземе връх. За щастие това няма да продължи вечно. Към края на седмицата ще можеш да овладееш себе си, да се вземеш в ръце и да започнеш нещо да правиш, за да подобриш положението си, въпреки че няма да успееш веднага.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


Труден избор между това, което ти носи удоволствие и ти се струва правилно и това което е по-изгодно и удобно от практична гледна точка. Тази седмица ще бъдеш изпълнен със съмнения, поради което могат да възникнат трудности в личната и финансовата сфера.

Трябва да се концентрираш върху едно нещо и да му се посветиш, да избереш една посока, тогава всичко ще тръгне добре. Тази седмица ще имаш възможност да избираш между личния си живот или финансовото състояние, изборът е твой.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


През този период си взривоопасен като буре с барут, готов да експлодираш всеки момент. За твоя знак това е неврастенично време, когато съществуваш на предела на своите възможности. И точно тази седмица, трябва да избухнеш, да се разгневиш, да изкажеш всичко, което си насъбрал. След това, с течение на времето, ще се смееш и шегуваш, но сега не ти е до шеги.

Звездите съветват семейните двойки и тези, които са в дългосрочни отношения да бъдат търпеливи. Опитай се да изгладиш острите ръбове при общуването с любимия човек. Заобиколи партньора си с нежна грижа и внимание, бъди мъдър.

РАК 22.06 – 23.07

За теб това е период на инстинктите. Възможна е зависимост на самочувствието от метеорологичните условия, а натрупалите се проблеми ще доведат до поне една безсънна нощ. През тези седем дни се обръщай към вътрешния си глас за помощ и подкрепа - и правилно ще разрешиш сегашните проблеми, ще почувстваш времето. По време на този период си обременен с няколко задачи: едната е свързана с работата, а другата - с къщата. Ще ти се наложи да бъдеш едновременно на две места, да решаваш наведнъж няколко проблема и да мислиш за няколко души. За теб, тази седмица ще бъде трудна, но щастлива.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Това е идеалното време за Лъвовете, които стягат куфари или се занимават с документи. Който мисли дългосрочно - няма да загуби. Тази седмица не се препоръчва да се занимаваш с ежедневни меркантилни неща: колкото по-глобални са плановете ти - толкова по-лесно осъществими ще са!

Не е най-подходящото време за решителни действия на личния фронт. Постарай се да запазиш душевно равновесие. Настъпва труден момент в отношенията ти, само не искай невъзможното, оцени това, което имаш.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Настъпва период на плавни промени в живота ти, промени, които ще те водят към по-добро. Всички трудности постепенно ще се разрешават, а твоята позиция в работата ще се подобрява. Ще се почувстваш отново значим човек, около теб ще се появят познати, с които отдавна не си се срещал.

Очаквай невероятни и щастливи дни. Наслади се на момента и се радвай на живота, любовта и общуването с втората си половина. Цени всяка минута, секунда проведена заедно! Самотните Деви в този период може да срещнат прекрасен човек.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Въпреки трудностите и препятствията тази седмица ще имаш успех. Изглежда неприятностите съществуват само затова, за да се окаже успехът желан. В сряда е възможен конфликт с близките хора – не забравяй, че в него трябва да запазиш достойнство и самообладание. Почивните дни е желателно да прекараш сред природата.

Ако напоследък отделяш малко време за сън, необходимо е спешно нещо да направиш, тъй като отрицателните резултати от небрежното отношение към себе си, вече ще станат забележими. Тази седмица ще е хубаво ако си лягаш по едно и също време и отказваш всички мероприятия, които биха ти попречили.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

В близките дни няма да имаш особено желание да излизаш от вкъщи. Навярно ще мечтаеш да замениш всички ходения на кино, кафе, купони с няколко допълнителни часа сън. Само че звездите не ти го препоръчват!
Най-добре е щателно да разработиш такъв график, който да ти позволи и с приятелите да се срещаш и да спиш достатъчно време. А ако не успееш да направиш това, в края на седмицата настроението ти окончателно ще се развали.

В личен план искреното ти отношение към любимия ще бъде възнаградено стократно. Ще се появи жажда за нови усещания и възможност да я утолиш.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Не се съмнявай в надеждността и искреността на партньорите си и ще имаш желания успех. Постарай се да не закъсняваш, бъди пунктуален и спазвай поетите задължения. В противен случай рискуваш да се изпокараш с доста хора около теб.

През този период се очертава състоянието на кожата ти да е незадоволително. Затова звездите ти препоръчват да се запишеш на масаж. Но не на обичайния към който отдавна си привикнал, а на оригинален масаж с натурални камъни. Такава процедура ще изглади дребните бръчици, ще подобри циркулацията на кръвта, а също ще премахне кожните зачервявания и раздразнения.

В началото на седмицата на личния фронт е възможно затишие. Използвай освободилото се време за размисъл – това ще ти помогне да избегнеш грешките в понататъшните отношения. В събота е вероятно приятно запознанство, което ще те настрои на романтична вълна.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01


В близките няколко дни звездите те съветват да си държиш затворена устата и при никакви обстоятелства да не даваш съвети относно мода и стил. Още повече, не си струва да коментираш нечий гардероб. Има голяма вероятност да те разберат неправилно, да изопачат думите ти, а мотивите ти да се изтълкуват по доста неприятен начин. Подобно положение на нещата ще ти извоюва славата на завистлив човек, неразбиращ от мода. Така че най-добре ще е ако помълчиш.

В личен план седмицата може да ти донесе освобождение. Необходимо е само да повярваш, че не е толкова невъзможно да съединиш парчетата от развалени взаимоотношения и всичко ще оправиш. През почивните дни е добре да се отправиш в търсене на приключения – нови романтични срещи вече те очакват.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Сега нямаш нужда от нищо друго освен от задушевни отношения. По-често използвай думата "обичам". Искаш да събудиш чувства и всички твои действия трябва да бъдат насочени към създаване на душевен комфорт. През този период не трябва да бъдеш коравосърдечен, не трябва да правиш планове - по-добре ги анулирай, не трябва да се занимаваш само с едно и също нещо.

РИБИ 20.02 – 20.03

Тази седмица ще са ти необходими внимание и мъдрост. Не пренебрегвай дреболиите – решението на незначителните въпроси може да е от голямо значение сега. Желателно е да не позволиш потокът от емоции да те погълне, а да се захванеш за отдавна отлагана работа.
Личните отношения ще се променят в по-добра посока. Струва си да се замислиш за сериозна крачка, но да бързаш с реализацията на това решение не е нужно, заслужава си да дочакаш по-благоприятен момент.

На 17 април, вторник, Виктория Бекъм ще празнува 38-ия си рожден ден. Бивша поп изпълнителка, която днес има четири деца, и настояща модна икона и дизайнер вероятно ще направи грандиозно парти за повода.
 

More Astro