Следва

Великолпените кадри от сесията Haute Mess в италианския Vogue

ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ: Tенденциите с Кристина Несторова

Тя е на 26, топ модел на "Визаж" и сред най-интересните лица на българската модна сцена.

All fashion преди 12 години

Криси Несторова е на 26, топ модел на "Визаж" и сред най-интересните лица на българската модна сцена.
 

Заради специфичната й красота и уникално излъчване, у нас почти няма голямо модно събитие без нейното запомнящо се участие,а освен това Кристина има и солиден опит като модел зад граница.


В чужбина е снимала още за китайския Vogue, за Marie Claire, Glamour. На азиатския пазар е популярна и с телевизионните реклами на Sony и Dove, а в Хонконг я познават като рекламно лице на Ив Сен Лоран.


Към момента Криси освен като модел се изявява и като дизайнер и в най-скоро време предстои да представи пред отбрана българска публика първата си колекция. 


Заради дълбоката й връзка с модата, нямаше как да не включим Криси в нашия ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ. 


Тенденциите, които с удоволствие ще заимствам в личния си стил тази пролет... са комбинациите от различни материи. Те ми позволяват да експериментирам с визията си, да бъда различна всеки ден, дори използвайки спортни елементи, които са силна тенденция. Оставам елегантна – това е постоянният елемент.
 

И нямам търпение да видя в гардероба си... копринените панталони - тип пижама, които ще бъдат любимата ми дреха през този сезон. Вече имам такъв с цветен десен, който обичам да нося , както в ежедневието, така и вечер.
 

Добрият шопинг се изразява в... това да откриеш дрехата, с която можеш да се определиш най-точно и да допълни добре гардероба ти.
 

Продуктът, без който нищо няма да е съвършено този сезон... са златистите сенки за очи са - идеален завършек за всяка визия.
 

Когато трябва да съм безпогрешна в стила си... не си позволявам да експериментирам с нови неща. За мен златното правило е къса рокля със запомнящ се елемент и подходящи обувки.
 

В ежедневието обаче винаги добавям... стилен часовник, който е незаменим елемент в моята визия.
 

Когато откровено призная, че не знам какво да облека... ме спасява малката черна рокля.
 

Пластмасови бижута бих сложила... внимателно преценявайки ги. Този сезон дизайнерите са се погрижили да има изобилие от тях и не бих ги пропуснала.
 

И все пак в модата никога няма да мога да приема... кича. Привърженик съм на изчистените линии.
 

Градът мечта за шопинг е... всеки град е добър за шопинг, стига човек да знае какво търси.


 

More All fashion