Следва

Каквото искахме, вече го знаем. Годежният пръстен на Анджелина отблизо

NEWS: Новата лимитирана серия Missoni за Converse вече в продажба

Италианската модна къща Missoni отново се включи в създаването на обща продукция с Converse, а именно в...

All fashion преди 12 години

Никога няма да спрем да се радваме на успешните модни колаборации, а и рядко бихме подминали някоя с лека ръка, особено когато в нея са забъркани имената на два от големите модни брандове.

Италианската модна къща Missoni отново се включи в създаването на обща продукция с Converse. Става въпрос за  колекционерските модели кецове, които от известно време двете марки правят. Това е вече петата лимитирана серия на двата бранда.

Всeки чифт от нея е произведен в ограничени количества и ще се предлага в бутиците на Missoni по света и онлайн магазина на Converse срещу $200.

Новата дизайнерски линия е вече на пазара и се състои от три прекрасни модела със силуета на Converse First String Chuck Taylor All Star, създаден за американската армия през 60-те. Следвайки успеха от миналата година, Converse и Мissoni заложиха на емблематичния зиг-заг цветен принт.

Два от трите модела, които са пуснати  са женски, а третият, който е унисекс прилича на абстрактно експресионистко платно в черно и бяло.

От друга страна Converse продължават сътрудничеството си с алтернативните музиканти от Gorillaz. Лимитираната серия кецове, вдъхновени от музикнтите, стартира през февруари 2012, за да отбележи десетата годишнина на бандата.

В ebay вече има достатъчно оферти, разгледайте тук>>

More All fashion