Каквото искахме, вече го знаем. Годежният пръстен на Анджелина отблизо

Официално от петък - Анджелина и Брад вече са сгодени, а на фината лява ръка на Анджи свети божествен...

Официално от петък - Анджелина и Брад вече са сгодени, а на фината лява ръка на Анджи свети божествен годежен пръстен, за който, дори да не си признаваме, искаме да научим повече. Все пак, една от най-красивите съвременни приказки за принцеса и принц е на път да се увенчае със сватба, а това винаги е ужасно интересно. Първото, което като лъжичка скъпоценен сладкиш поднесоха към очите ни, е скъпият годежен пръстен на Анджелина.

Диамантеното бижу е дело на дизайнера Робърт Прокоп, бивш шеф на Asprey - компанията, която дотук има вече две колаборации със самата Анджи, като и двете са насочени към подпомагане благотворителната дейност на актрисата- едната е малка колекция за Asprey през 2009, другата - само за частни клиенти на фирмата през 2010.

Коментари: 5

M
Manuelcheto (2012/04/19 / 10:51)
maxandco, честито и от мен! Аз лично не виждам противоречие между скъп годежен пръстен и благотворителната дейност. Какво - като се занимава с благотворителност, трябва да приеме единствено някой тенекиен евтинджос, за да не се шушука ли?
V
Vanko3 (2012/04/18 / 13:30)
Не ми харесва, много е скучен.
K
Karamela (2012/04/17 / 16:44)
Много хубаво го каза, maxandco! Честито за годежа! Надявам се и на мен да ми се случи някой ден:)
M
maxandco (2012/04/17 / 16:32)
Вече се чудя дали годежият пръстен може да е удобен изобщо. Аз наскоро получих много красив годежен пръстен, но си го усещам на пръста, даже за някои случаи е неподходящ за носене и затова си мисля: не е ли любовта именно нещо подобно - хем много красива, хем създаваща неудобство на моменти. Иначе за пръстена на Анджелина - изглежда вълнуващ. Все пак Брад Пит най-добре знае какво е подходящо за нея.
K
Karamela (2012/04/17 / 16:08)
Обаче наистина изглежда малко неудобен, иначе е хубав, елегантен е, за разлика от толкова кичзните годежни пръстени, които сме виждаме по ръцете на звездите.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.