Следва

Краят на Фешън ТВ. Отива си една епоха

Каквото искахме, вече го знаем. Годежният пръстен на Анджелина отблизо

Официално от петък - Анджелина и Брад вече са сгодени, а на фината лява ръка на Анджи свети божествен...

All fashion преди 11 години

Официално от петък - Анджелина и Брад вече са сгодени, а на фината лява ръка на Анджи свети божествен годежен пръстен, за който, дори да не си признаваме, искаме да научим повече. Все пак, една от най-красивите съвременни приказки за принцеса и принц е на път да се увенчае със сватба, а това винаги е ужасно интересно. Първото, което като лъжичка скъпоценен сладкиш поднесоха към очите ни, е скъпият годежен пръстен на Анджелина.

Диамантеното бижу е дело на дизайнера Робърт Прокоп, бивш шеф на Asprey - компанията, която дотук има вече две колаборации със самата Анджи, като и двете са насочени към подпомагане благотворителната дейност на актрисата- едната е малка колекция за Asprey през 2009, другата - само за частни клиенти на фирмата през 2010.

Говорител на Прокоп споделя пред WWD, че Брад Пит го е контактувал още преди година и оттогава те работят по пръстена на Анджелина. След като Прокоп открива диаманта, започва работа по дизайн на Брад Пит така, че да се получи изящно фасетирано бижу, подходящо за ръката на Джоли.

Пръстенът е класически, но много богат, много красив и наистина страшно подходящ за бъдещата младоженка в чисто стилово отношение. Естествено, веднага се чуха критики, че подобно изключително скъпо бижу влиза в директен сблъсък с благотворителните каузи, с които Анджелина Джоли се ангажира публично и то от години.

Други пък не харесаха дизайна, считайки го за бледо подобие на новаторските решения на Тiffany&Co от преди едно двайсетина години. Също за твърде архитектурен и квадратен, както и неподходящ за твърде слабите пръсти на звездата.

Каквото и да е, пожелаваме на красивата многодетна двойка щастлив живот и след годежа и брака, оставайки убедени, че пръстенът на Брад за Анджи ще се превърне в най-копираното бижу на годината, точно както стана с годежния пръстен с грамаден сапфир на Кейт Мидълтън /бивш на свекърва й/ през миналата година. Вероятно и масовите вериги вече са готови с евтино копие за широко ползване. Защото, това е животът.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.