Следва

Новата екологична колекция на H&M – Conscious излиза в продажба утре

Чудим се дали ни харесва? Булчинската колекция на Oscar de la Renta прoлет 2013

Изненадващата тъмночервена рокля, откриваща ревюто на нюйоркчанина, изключително романтична, според нас...

All fashion преди 11 години

Говорим за пръстена на Анджелина от Брад вече втори ден, и докато всички медии се чудим къде ще бъде, кои гости ще поканят и какво ще облече булката на сватбата си, дизайнерът на богаташките от Горен Ийст Сайд показа пролетните си инспирации за бъдещите булки с големи възможности с пищно шоу вчера.

Изненадващата тъмночервена рокля, откриваща ревюто на нюйоркчанина, изключително романтична, според нас, малко ни заблуди, че де ла Рента е решил да излезе от традиционните бални кройки и да заложи на една специфична линия. След втория модел обаче стана ясно, че дизайнерът не смее да изневерява нито на себе си, нито на своите клиентки.

Чудесните скъпо изработени рокли са в истинския смисъл на определението булчински. Дантела, коприна и тафта се влачат по подиума от огромни поли, а цветовете са бяло (то се знае) във всички нюанси и красиви пастели.

Дълги до земята, с леки изключения, тези уникати на дизайнерското изкуство могат обаче да се сторят прекалено претенциозни и твърде предвидими за нечий вкус, ние също се чудим дали ни харесват. Може би ни липсва изненадата, липсва ни играта. Не защото сватбата не трябва да е приказна, роклята също, напротив, а защото в тази дреха харесваме основно илюзията, че тя е мечтаната, а не традиционно очакваната.

Ти какво мислиш, харесва ли ти булчинската колекция на Oscar de la Renta?

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.