Следва

Напусна ни големият Наум Шопов

Две промоции на Колибри по случай 23 април, Световния ден на книгата и авторското право

Имаме удоволствието да Ви уведомим за две промоции на Колибри по случай 23 април, Световния ден на книгата и авторското право!  

Books преди 12 години

Имаме удоволствието да Ви уведомим за две промоции на Колибри по случай 23 април, Световния ден на книгата и авторското право! 

-По случай десетгодишния юбилей на емблематичната библиотека  „Амаркорд“ и трийсетата издадена книга („Автобиография“ на Франко  Дзефирели) ИК „Колибри“ прави подарък на всички почитатели на  поредицата – в продължение на 30 дни, от 23 април, Световния ден на  книгата и авторското право, до 24 май, Деня на славянската писменост и  култура, всички налични книги от библиотека „Амаркорд“ ще се предлагат  с 30 % намаление!

Празничната цена е валидна само за продажбите през интернет страницата на издателство ИК „Колибри“: www.colibri.bg

На 24 май всички читатели, възползвали се от промоцията, ще участват в томбола, а трима ще спечелят по една книга от поредицата (по техен избор), която ще им бъде доставена безплатно от куриер.

- По случай Международния ден на книгата и авторското право допълнително предлагаме на читателите над 100 от най-любопитните ни издания – селекция от всички жанрове на изкусителната цена от 5 лв. за книга!

Подбрахме за вас книги от всички категории и поредици, издавани от ИК „Колибри“, в които присъстват едни от най-изтъкнатите и талантливи писатели от различни краища на света, а произведенията им са насочени както към по-младата публика, така и към по-възрастните или по-взискателни читатели.

Целта на издателството е да популяризира добрата литература, да въодушеви верните приятели на книгата, да предизвика незабравими емоции.

Не пропускайте – над 100 подбрани книги, всяка от тях САМО за 5 лева. Специалната цена е валидна за продажбите през интернет страницата на ИК „Колибри“, както и в търговската мрежа от 23 април 2012 г. 

More from View Sofia

More Books