Следва

Сияйна кожа, озарена от светлина с Lumi Magique от LOreal

Цветове, създадени за сладки целувки с новите продукти на Bourjois

Колекцията от пастелни цветове е вдъхновена от света на изкушаващите сладкиши

Hair преди 11 години

Романтичната парижка мода никога не е била по-нежна и сладка като захарен памук. С настъпването на така дългоочакваната пролет, нежните свежи и цветни нюанси ни връхлитат с пълна сила.

Както вече разбра от нас, пастелите са тотален хит този сезон и присъстват във всеки един детайл от нашата визия. Това означава и в палитрата на грима ни. Просто няма как да не се доверим на водещите козметични гиганти през този сезон.

Bourjois непрестанно черпи вдъхновение директно от сърцето на модата – Париж, и не случайно тази пролет марката празнува настъпването на пролетта с цветната и сладка гурме колекция Sweet Paris.
Колекцията от пастелни цветове е вдъхновена от света на изкушаващите сладкиши. Нежно и успокояващо гурме определя тенденциите тази цветна пролет, а ние искаме да опитаме от всичко.

Закачливата женствена визия е успешно постигната, благодарение на продукти, изцяло вдъхновени от сладките ореховки, цветни плодови тарталети и пухкава нежна глазура.



Линията „захарен” грим включва два цвята дълготрайни сенки за очи – нежно розово и ментово зелено, спирала за уникален обем Volume Glamour Max Definition, розов воал от фин руж, деликатен корал за ноктите с дълготрайност до 10 дни и блясък за устни с Effect 3D в два нюанса – розово и прасковено.

Брилянтаната формула на Effect 3D съдържа микро – кристална вакса за максимален блясък и 92% овлажняващи и защитни съставки. Effect 3D Gloss озарява с концентрация на наситен цвят и сияен блясък устните и предлага нежна грижа и 8 часa хидратация.

Тази пролет ще се впуснем в сладки мечти с новата линия пастелен грим от Bourjois. Истински пир за сетивата с козметика нежна и лека като пухкава сметана, обгърната от фина дантела в естествени и натурални цветове за изключително женствен резултат.
 

More from View Sofia

More Hair