Следва

ТРУД INTERNATIONAL

Албена Вулева е бременна

Оказва се, че екс-водещата е имала доста сериозна причина да се откаже от работата си пред ТВ камерите и това е била напредналата бременност, в която е...  

People of art преди 11 години

Скандалната телевизионна водеща Албена Вулева чака първия си наследник! Тя очаква дете от дългогодишния си приятел Недик Недев. Двойката от дълго време не се решава да сключи брак и все още не е ясно дали, след като станат родители, двамата ще се венчаят.
 

    Бременната Албена Вулева

На светско парти тези дни блондинката показа, че предстоящото майчинство вече я е облагородило. Тя присъстваше на промоцията на човека-глас Краси Аврамов, който иначе недолюбваше и често критикуваше в ефир. Певецът често попадаше под прицела на пиперливия й език, но всичко това явно е забравено и томахавките са заровени, защото тя беше един от най-важните гости на концерта на изпълнителя.


До скоро Албена водеше предаването по TV7 "Панаир на суетата“, но от телевизията внезапно спряха излъчването му.
 

На въпрос защо Вулева слиза от екран, от медията отговориха, че тя сама пожелала да се концентрира над професията си на адвокат. Те също така изразиха и притеснението си от това, че новото й сериозно амплоа ще бъде в пълен дисонанс с ролята й на жълта хроникьорка.
 

Люба Кулезич, която е част от същата медия, настоя устатата водеща да се присъедини към екипа на "На среща с Люба Кулезич“. В него работата на Вулева е зад кадър и се състои в намирането на интересни теми, често свързани с любопитни и паранормални случки.


След всичко това обаче се оказа, че всъщност Албена е имала доста по-основателна причина да се откаже от работата си пред камерите и това е била напредналата бременност, в която е и която все повее и личи.
 

Екс-журналистката съвсем скоро ще се отдаде напълно на ролята си на майка.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра