Следва

NEWS: Винтидж шапките на Бил Кънингам в продажба от тази седмица

We love: Капсулната колекция на Acne само в бяло

Две неща работят здраво тази колекция да има невероятен успех - бялото, което приемаме за един от най-страхотните...

All fashion преди 12 години

Две неща работят здраво тази колекция да има невероятен успех - бялото, което приемаме за един от най-страхотните пролетно-летни тенденции, и което обича всички и всичко, и минимализмът на шведския бранд Acne, с който печели верността ни и тази на хиляди купувачи по света до гроб.

Капсулната колекция пролет-лято 2012, която марката официално пусна миналата седмица, е създадена само и единствено от бели неща. Бяло от глава до пети. Харесваме силно урбанистичните визии, миксът от различни силуети, материи и артикули. Обичаме тениската - дълга и широка; обичаме роклята до земя; скини джинсите и панталонa 7/8-ми; прозрачните блузи и цялата идея за чистота и простота, закодирана в тази колекция.

Цените са нормални за този лейбъл - тениската е 70 евро, всичко останало между 180 и 290 евро, кожените неща - над 500 евро.

Всичко от тази изключителна бяла колекция може да се разгледа и купи  оттук>>


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.