Следва

We love: Луксозните клъчове на Нанси Гонзалез

МИНАЛОТО: Магията на 20-те години в красиви фотосесии

Още от 2007 година списание Voguе улавя непокорния дух на това десетилетие в красиви кадри, които ни връщат назад, в гангстерски времена и бляскава суета

All fashion преди 12 години

Пера, пайети, рокли с ниска талия и ресни, къси коси на вълни и червено червило. Тези женствени детайли ни говорят единствено за епохата на Двайсетте. Знаем, че това са времена на промени, на Голямата депресия, но и на танци до зори в кабарета и барове.

Тази епоха е използвана от модните специалисти в различни варианти както за реклами, така и за фотосесии. А дизайнерите я включват и в колекциите си за тази пролет. 

Както вече представихме, в актуалните тенденции за този пролетен сезон е именно тази стилистика. Модата от 20-те е пълна с вълшебство, но за съжаление трудно приложима в ежедневието.

Затова за вдъхновение ние поглеждаме към красивите фотосесии на изтъкнати модни издания като Vogue и Marie Claire, които  не от вчера или днес използват тази стилистика. Още от 2007 година списание Voguе улавя непокорния дух на това десетилетие в красиви кадри, които ни връщат назад, в гангстерски времена и бляскава суета.

Виждаме, че самата Бийонсе изглежда божествено с плавни къдрици и ефектна рокля в сесия за Модната Библия от 2007 година, а актрисата Кийра Найтли пресъздава фаталното излъчване на ретро красавица за списание Marie Claire от миналата година.

Нека заедно се пренесем в романтиката на тези красиви фотосесии, които ни напомнят, че модата винаги ще обича десетилетието от 1920 година.


 

More All fashion