Следва

Тяло, изваяно за плаж, с нови лесни процедури

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Първата сезонна бюти колекция с етикет Tom Ford се появява като леденостуден коктейл в горещо лепкаво лято...

Beauty News преди 12 години

Том Форд и неговата пролетна колекция грим

Първата сезонна бюти колекция с етикет Tom Ford се появява като леденостуден коктейл в горещо лепкаво лято. Типично в стила на Форд, идеята за цветовете няма нищо общо с тенденциите, дори избягването име е съвсем нарочно.

Вместо сладките пастели, неонът и ярките цветове, дизайнерът избира да се дистанцира от всичко като заложи на студения метал, благороден разбира се, сребро, злато, мед и огнено бронзово червено.

В резултат, тази строга цветова гама стои чудесно върху хубав летен загар или кожа с естествен матов тен.

А и благородният метал е вечен, няма какво да го замени!

Наташа Поли като платно на съвременен художник в сесия за Vogue Paris



Удивително красива, импресионистично цветна, футуристична, супер яка е грим сесията, снимана от Марио Тестино за френското издание на Vogue, а художникът, който така гениално е изрисувал Наташа, се казва Карим Рахман.

Харесваме тази идейна експлозия върху божествено красивото лице на рускинята Поли, играта със светлосенките, кино ефектите и работата на целия екип на списанието.







NIVEA Soft с ДИЗАЙНЕРСКА СЕРИЯ



Най-нежният крем на Nivea е в прекрасни пролетни дизайнерски опаковки, дело на Никола де Ман. Дизайнерката е създала три впечатляващи женствени визии, комбиниращи цветове и мотиви, които ни заразяват с настроение.

Характерният стил на Никола комбинира елегантност с нежна чувственост и това намира отражение в трите дизайна на NIVEA Soft - птици, пеперуди и цветя.

Запленено от цветните, деликатни колибрита, вдъхновението за този дизайн идва от движението и живота, от цветните повтарящи се мотиви и ритъма.

Пеперудите върху опаковката са вдъхновени от психеделичния дизайн на 60-те години и ако си свободомислеща и изпреварваш времето с модерно мислене, опаковката ще вдъхнови и теб.

Много живот има и третата кутийка. Идеята й се ражда през един студен зимен ден в Лондон, когато дизайнерката наблюдава снежинките през прозореца на дома си. Всички знаем, че всяка снежинка е уникална, точно като хората.

“Исках да създам нещо красиво, деликатно и женствено за NIVEA Soft, вдъхновено от това как кожата ви трябва да се чувства през цялото време,” казва младата дизайнерка.

С леката, подобна на сметана формула на NIVEA Soft кожата е дълбоко хидратирана и се усеща дълбоко хидратирана, свежа и мека.

Burberry пуска фон дьо тен и за цветнокожи жени



Радваме се, че дойде времето, в което най-накрая модните брандове ще се погрижат и за красотата на цветнокожите жени. Британската марка Burberry разширява своята линия фон дьо тен и лансира четири нови нюанса коректори, основа и пудра.

Сега вече всички жени ще могат да се раздават на красив, равномерен тен, въпреки че често сме завиждали на гладката кожа на афроамериканките.

Да, вярно е, че цените не са средностатистически, но пък важно е, че красотата няма граници.

Мадона със скандална реклама на новия си парфюм




Имаме странното усещане, че с каквото и да се захване Мадж, ще бъде цензурирано. Скандалът й е в кръвта, но тя бързо е разбрала, че той само прави по-успешен бизнеса й.

Клипът към промотирането на новия й парфюм „Truth or dare” бе подложен на остра критика от телевизионния канал ABC. Според тях певицата трябва да „позакрие” повече части от тялото си. Въпреки направените промени обаче неостаряващата Мадона е все толкова секси.

С тази нейна фатална дързост сме сигурни, че рекламата е успешна и парфюмът ще бъде изкупен веднага.2.
 

More Beauty News