Следва

Стрийт Стайл вдъхновения... в дъждовен априлски ден

We love: Луксозните клъчове на Нанси Гонзалез

Когато в речника погледнем значението на думата „лукс” ще видим: разкош, изящество, великолепие, красота, пищност, помпозност.

All fashion преди 11 години

Когато в речника погледнем значението на думата „лукс”, ще видим: разкош, изящество, великолепие, красота, пищност, помпозност.

Всичко това важи с пълна сила за клъчовете на колумбийката дизайнерка Нанси Гонзалез. Нейна запазена марка е качеството, автентичността и съвършенството на лукса.

Самата тя започва бизнеса си с чанти, като тръгва от корените си – комбинира естествената красота и богата култура на Колумбия. С внимание към детайла и творчески дух, тя бързо развива бранда си като лидер в областта на аксесоарите.

Луксозните клъчове са изключително ефектни, макар да притежават съвсем класически дизайн. Ръчната изработка гарантира съвършенство до краен предел, а материалите като крокодилска кожа и питон гарантират световния успех на марката.



Нанси успява да извърши цяла революция на пазара на естествени редки кожи със своя нетрадиционен микс от авангардни цветове и дизайн.

Не е възможно да откъснеш очи от тях, но пък за цени от 800 до 1750 долара може и да ги имаш от тук.

Все пак, нищо не пречи да си помечтаем.

www.nancygonzalez.com
 

More All fashion