Следва

Два билета за концерта на Bond дава ViewSofia. Виж кои са печелившите

Зад кулисите на Пипа Мидълтън

Мнозина смятат, че "най-популярната сестра във Великобритания" потъпква имиджа на кралското семейство...

People of art преди 12 години

Каква седмица за Пипа Мидълтън...


Малката сестричка на херцогинята на Кеймбридж, която стана "най-популярната сестра във Великобритания" не само заради прелестнатата рокля на Сара Бъртън, с която се появи на Кралската сватба, май си има серизони неприятности. 


Само преди няколко дни, снимки на Пипа от маскен бал в Париж, предизвикаха поредната шумотевица около нея. Малката Мидълтън заедно с други свои приятелки позират облечени в костюми от 18-и век с големи деколтета, с мъже в натруфено облекло, гривни и кожени нашийници с шипове и дори джуджета.

Великобританските медии веднага набедиха Пипа, че с действията си потъпква имиджа на кралското семейство и направиха всичко възможно да получат коментар на случилото се от Бъкингамския дворец, но говорителите на Кралицата отказаха категорично да говорят по въпроса.
 


И докато всички размишляваха върху постъпката й, красивата малка Мидълтън се издъни отново. 27-годишната Пипа се оказа щракната в автомобил с няколко приятели на път за гарата в Париж, където отивали да хванат влак за Лондон. Очевидецът на тяхното пътешествие, е направил снимка и на това как шофьорът на колата насочва пистолет или поне нещо, което прилича на тaкъв, срещу него.
 


Заради обтегнатите мерки за сигурност във Франция, при такава заплаха с истинско оръжие законът предвижда до седем години затвор за всички участници в инцидента. Но дори и пистолетът да не е истински, виновните може да получат присъди до 2 години заради "много смешната шега".
 

След този инцидент много хора останаха разочаровани от сестрата на бъдещата кралица на Англия Пипа и открито заявиха, че тя трябва да се държи малко по-благоприлично оттук нататък. Защото иначе какво би следвало?


Някои от таблоидите на Острова, се пошегуваха, че може би е ред на любовен роман с Питър Андре? 
 


 

Всъщност Пипа Мидълтън все още е така очарователна, но нейната доброта я прави глуповато наивна в очите на хората. И докато тя си мисли, че се забавлява, всъщност хората около нея просто я използват, за да се докопат до славата, с която тя се сдоби.

И това е очевидно за всички. Малката сестра трябва да намери по-ефективна стратегия за справяне с така създалите се обстоятелства и да започне да избира приятелите си по-внимателно, ако иска да потуши пламналите пожари около нея.


Защото след сватбата на Кейт, животът й никога повече няма да е същият. Тя получи най-доброто от тази "сделка", която направи сестра й, наречена сватба и без усилия концентрира цялото внимание на хората върху себе си, окичвайки се със световна популярност само за ден. 


И ако само до преди година всички се чудеха дали Пипа ще се справи с тази неочаквана слава, година по-късно, отговорът изглежда ясен - засега НЕ!
 

 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра