Следва

Когато румените бузки станат проблем, изпробвай новата лазерна терапия

Тяло, изваяно за плаж, с нови лесни процедури

Идват летните месеци, мисли за плаж и море нахлуват в главите ни като чакан копнеж, а изборът на бански става истински приоритет...

Body преди 11 години

 Идват летните месеци, мисли за плаж и море нахлуват в главите ни като чакан копнеж, а изборът на бански става истински приоритет. В цялата тази бленувана картинка обаче виждаме една доста неприятна емоция. Ефектът от излишните килограми пред огледалото е истински дефект.

И докато модните тенденции предполагат все по-къси дължини, а къмпингът с приятели изисква перфектна форма, тогава трябва да търсим начини за премахване на неприятния целулит и мастни натрупвания.


Съвсем разбираемо е да се търсят начини за справяне с тези несъвършенства. На помощ идват ново поколение антицелулитни процедури. Ако приемем, че на единия полюс са антицелулитните кремове и масажи, а на другия – липосукцията и хирургичните интервенции като цяло, то в средата се намират акустичните вълни, радиочестотната и ултразвукова технология. При тях се съчетава точно това, от което най-много се нуждаем - пълна липса на инвазивност и оптимална ефективност. Акустичните вълни са по-подходящи, когато искаме да се справим с целулита и малко по-слабо се представят с намаляването на обиколки. Те са вид звукови вълни, които достигат подкожния слой на кожата, всъщност точно там където е разположен главният виновник - целулитът.



Повечето процедури продължават около 20-30 минути, като усещането е на леки, вибриращи удари в съответната зона. За пълен курс се препоръчват две процедури седмично, като повечето от нас се нуждаят от 8 – 12 третирания, за да се постигнат видими резултати. Разбира се, основна част от ежедневието ни следва да е спазването на хранителен и двигателен режим, ако искаме да повишим ефективността и трайността на гладката красива кожа.
Истински ценен бонус при прилагането на акустичните вълни е, че действат благоприятно и на няколко други проблема – намаляване на стрии, подобрено зарастване на рани, подобряване състоянието на белези.
Що се отнася до друга пречка при мисълта за плаж – отпуснатата кожа, тогава също има иновативно решение. Става въпрос за действието на радиочестотните и ултразвукови вълни. На този етап вече е създаден апарат, който комбинира по уникален начин и двете технологии, при което по време на една процедура едновременно да се атакуват както излишните мазнини, така и остарелите и накъсани колагенови влакна.



Само за няколко третирания комбинацията от двете технологии – радиочестота и ултразвук, се постига видимо редуциране на обиколки и локализирани мастни натрупвания, стягане и оформяне на контурите на тялото.
Цялостният процес на ремоделиране драстично ще подобри целулита и плътността на кожата, а това означава, че за новия изрязан бански вече няма никакви пречки. Усещането за красиво тяло никога не е било по-приятно, а свободата на плажа е абсолютно задължителна.



dermavita.bg



 

 

More from View Sofia

More Body