Следва

Лице като портрет с RoC®

Когато румените бузки станат проблем, изпробвай новата лазерна терапия

Лазерна терапия срещу неприятни и видими капиляри...

Hair преди 11 години

 Живеем във времена, в които козметичната индустрия се състезава да произвежда все повече и повече ружове, защото всички знаем, че алените скули са израз на невинна красота. Още от малки са ни казвали, че розовите бузки са израз на здраве, а като пораснем започваме да използваме оръжието на „свенливата руменина” за прелъстяване.

Невинаги обаче червените бузи са толкова красиви, а червеният нос пък съвсем. Чупливите и разширени капиляри са истински проблем, но често той е единствено естетически. Истината е, че в действителност много хора, преобладаващо жени, страдат от него и червените бузи, нос или червено-лилавите паяжинки по краката създават доста притеснения и често водят до по-ниско самочувствие. Веднъж появили се, вероятността да изчезнат сами е почти нулева.

Факторите за появата им са различни, но най-основен е генетичната предразположеност. Как обаче може да се отървем от този неособено приятен ефект?

Съвременната дерматология предлага бърз, безспорен и ефективен метод за премахване на тези неприятни червени мрежички с помощта на последно поколение лазерна система Excel V. Лазерната терапия към настоящия момент е най-модерният начин за справяне с видимите разширени кръвоносни съдове и отдавна се наложи в много дерматологични практики. Уникалното за системата Excel V е, че тя комбинира в себе си 2 лазерни системи – КТР (532 nm) – единствен в България, но златен стандарт в света за премахване на най-малките червени и фини съдове и Nd:YAG (1064 nm), който безспорно е доказал качествата си при третиране на по-големи червени, лилави и синкави съдове, хемангиоми и други съдови образувания, както и е много подходящ при хора с по-тъмен цвят на кожата.

Процедурата е кратка и създава минимален дискомфорт, като лазерният импулс наподобява леко боцкане. Така веднага може да се върнем към изпълнение на ежедневните си задачи. Все пак, колкото и да ни е важна красотата, ангажиментите не чакат и времето ни е ценно.
Дойде моментът, в който да забравим за неприятните зачервявания по тялото си, а самочувствието да мине на високо ниво.

Нека руменината да бъде само от новия розов руж или от предизвикателни усмивки!

 

More from View Sofia

More Hair