Следва

Дизайнери за следене: Maarten van der Horst и колекцията му за Topshop с готини цветни неща

Високи и успешни: Тони Гарн, която официално ще работи като ангелче в рая на Victoria’s Secret

Немският модел е едва на 19 години, а вече има зад гърба си стабилен опит в модния бизнес, който включва и участия в дефилета за Dolce&Gabbana, Valentino, Max Azria и още куп дизайнери

All fashion преди 11 години

Тони Гарн е от този тип топмодели, които са обвързани доживот с успеха и всяка следваща стъпка ги води напред в кариерата.

Не се учудваме, че гигантът Victoria’s Secret я избира за новото си попълнение от зашеметяващо красиви ангелчета. Защото специфичната й северна красота не оставя никого безпристрастен.

Първото й участие за марката висок клас бельо е през есента на 2011 година, а тези дни излезе и сесията с участието на Антония, както е цялото й име, за новата рекламна кампания на бранда. Тя е заснета заедно с моделите Ерин Хедъртън и Линдзи Елингтън и трите изглеждат наистина „ангелски”.

Официално, тони е вече част от ангелския рай на Victoria’s Secret и ще я виждаме на всяко тяхно ревю до Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Карли Клос, Миранда Кер и другите Богини.

Немският модел е едва на 19 години, а вече има зад гърба си стабилен опит в модния бизнес, който включва и участия в дефилета за Dolce&Gabbana, Valentino, Max Azria и още силни дизайнери.

Кариерата й започва на невръстните 15 години, когато участва в ревюто на Calvin Klein за пролет/лято 2008 година. Това е шанс за цял живот, защото следват сесии за водещи модни списания, както и участия в реклами на Dior, Versace, Cartier и още, и още.

Нямаме търпение да следим кариерата й не само като „ангелче”, но в модния бизнес като цяло.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.