Следва

Дизайнери за следене: Maarten van der Horst и колекцията му за Topshop с готини цветни неща

Високи и успешни: Тони Гарн, която официално ще работи като ангелче в рая на Victoria’s Secret

Немският модел е едва на 19 години, а вече има зад гърба си стабилен опит в модния бизнес, който включва и участия в дефилета за Dolce&Gabbana, Valentino, Max Azria и още куп дизайнери

All fashion преди 11 години

Тони Гарн е от този тип топмодели, които са обвързани доживот с успеха и всяка следваща стъпка ги води напред в кариерата.

Не се учудваме, че гигантът Victoria’s Secret я избира за новото си попълнение от зашеметяващо красиви ангелчета. Защото специфичната й северна красота не оставя никого безпристрастен.

Първото й участие за марката висок клас бельо е през есента на 2011 година, а тези дни излезе и сесията с участието на Антония, както е цялото й име, за новата рекламна кампания на бранда. Тя е заснета заедно с моделите Ерин Хедъртън и Линдзи Елингтън и трите изглеждат наистина „ангелски”.

Официално, тони е вече част от ангелския рай на Victoria’s Secret и ще я виждаме на всяко тяхно ревю до Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Карли Клос, Миранда Кер и другите Богини.

Немският модел е едва на 19 години, а вече има зад гърба си стабилен опит в модния бизнес, който включва и участия в дефилета за Dolce&Gabbana, Valentino, Max Azria и още силни дизайнери.

Кариерата й започва на невръстните 15 години, когато участва в ревюто на Calvin Klein за пролет/лято 2008 година. Това е шанс за цял живот, защото следват сесии за водещи модни списания, както и участия в реклами на Dior, Versace, Cartier и още, и още.

Нямаме търпение да следим кариерата й не само като „ангелче”, но в модния бизнес като цяло.
 

More All fashion