Следва

Звездите като абитуриенти

Любо Ганев заби Лили Иванова

На конкурса "Мис Пролет" волейболната легенда се появи отново под ръка с "Мис силикон" - Лили Иванова, а след това двамата заедно връчиха лентата и короната на победителката...

People of art преди 11 години

Все по-упорито се говори, че Любо Ганев е намерил новата си половинка в живота.


На конкурса "Мис Пролет" волейболната легенда се появи отново под ръка с "Мис силикон" - Лили Иванова, а след това двамата връчиха заедно лентата и короната на победителката.
 

Лили Иванова до скоро имаше серозни неприятности с бившият си приятел - бизнесменът Мартин Иванов, който категорично зяви, че ще предприеме мерки за отнемането на майчинските й права от детето им. Според него силиконката не била достойна жена и именно той бил платил титлата й "Мис Силикон" и всички пластични операции, които имала, само за да види до къде ще я докара.

 

 


Явно за ценителят на женската красота Любо Ганев тези нападки и обвинения нямат никакво значение, затова той не се свени официално да заяви вниманието си към Иванова.


Конкурсът "Мис Пролет" приключи с корона за 22-годишната Йоана Заркина. Нейни подгласнички станаха Нели Тоскова и Зорница Атанасова. 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра