Следва

Ферагамо пусна нов парфюм с нежното име Signorina

Лице като портрет с RoC®

Днес професионалистите инжектират обем, за да подмладят лицето и да му възвърнат формата. Не е нужно да се стига до хирургични интервенции, защото вече има доста по-лесно решение на този проблем

Hair преди 11 години

Когато се загледаме в портрети от известни художници какво виждаме – овално лице, обли и румени бузки, съвършена кожа. Истински идеал.

С годините обаче забелязваме белези на времето, които загрозяват картината на младостта. Сякаш се фокусираме повече върху бръчките, отколкото върху отпуснатата кожа и неправилния овал на лицето.

Но всъщност най-големият издайник на възрастта е цялостната форма на лицето.

Днес професионалистите инжектират обем, за да подмладят лицето и да му възвърнат формата. Не е нужно да се стига до хирургични интервенции, защото вече има доста по-лесно решение на този проблем.

Козметичният гигант Roc създаде крем-иновация, който моделира, стяга и изглажда лицето. Използвана ежедневно, неговата формула видимо редефинира формата на лицето.

Този иновативен крем комбинира 2 естествени съставки, които са най-ефективни за възстановяване обема на лицето според проучванията - млечните пептиди увеличават естествено присъстващия в кожата колаген, фибронектин и хиалуронова киселина, а екстрактът от копър увеличава функционалността на еластичните влакна в дермата.

По този начин цялостният вид на лицето ще запази младежкия си вид и ще постигнеш така желания ефект на лице като портрет.

Препоръчителна цена: 63.93 лв.
 

More Hair