Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

NEWS: Отново Карин Ройтфелд на модния хоризонт. През есента я чакаме с колекция грим за M.A.C

След напускането си от шефското място на Vogue Париж, Карин Ройтфелд се оказа по-апетитна хапка за индустрията...

All fashion преди 11 години

След напускането си от шефското място на Vogue Париж, Карин Ройтфелд се оказа по-апетитна хапка за индустрията като фриленсър, отколкото в качеството си на главен редактор. Фактите говорят сами - първо я „грабнаха” за официален стилист на Chanel, а после ни изненада приятно и с новината за нейно собствено списание. Сега желязната лейди ще създаде лимитирана колекция грим за MAC Cosmetics през есента и със сигурност ще бъде успешна.

Почеркът на Ройтфелд е драматичен и точно такава ще е колаборацията между козметичния гигант и Карин. Драматизъм и опушени очи ще бъдат отправната точка на грим колекцията, която ще включва тъмни сенки, ще акцентира върху плътните вежди и невидимото червило. Като муза, Карин ще е и лице на собствената си линия, а рекламната кампания е заснел самият Марио Соренти, чийто Пирели календар с голите топ модели за 2012-та но остави без думи.

А ние с любопитство ще следим за още новини около това безспорно интересно сътрудничество!
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.