Някои рискове на стила - с прозрачна рокля на бала

Ако решиш да облечеш прозрачна рокля на бала, можеш да постигнеш много неща...

Галерии преди 11 години

Ако решиш да облечеш прозрачна рокля на бала, можеш да постигнеш много неща.


От това най-накрая да разкриеш какво си пазила толкова дълго под дрехите през тези 5 години в гимназията, до това да събереш погледите не само на съучениците си, но и на техните бащи.


Това, разбира се, за едни би било положително, за други не дотам, но ние сме повече против такива модни експерименти, особено на ден като този, отколкото за.
 

Първо, не отричаме, че  прозрачните материи са една от хитовите тенденции този сезон, но те задължително трябва да са подбрани така, че, облечена в тях, жената да изглежда едновремено смело, дръзко, но и изискано. Да не разкриват нищо повече от необходимото и да не демонстрират лош вкус.


Сега обаче говорим за крайно смелите тоалети на редица световни звезди, от които бихме се изкушили да почерпим идеи и за това, че дори да изглежда красиво върху тях, този избор често се оказва извънредно несполучлив за нас.

Все пак училището не е Холивуд, а прагът на двора ни / кооперацията ни няма нищо общо с червения килим.


За нас училището е институция и изисква проява на нужното уважение. Не че някой може да спре абитуриентките, решили да покажат я гол пъп, я прекалено деколте, или пък да се появят увити само в шал, но това определено не е стилово издържана идея. 

Това е едно празнично тържество по случай това, че група млади хора завършват средното си образование, а не конкурс за най-сексапилни кандидат-студентки или за най-щедро демонстрирали тялото си завършващи гимназистки.
 

Линията между прозрачно-красиво и прозрачно-пошло е ужасно тънка и изисква голямо внимание при прокарването й.  

 

More Галерии