Lady Gaga на Изтокa

Тя е супер звездата на Азия в момента. Името й е Фан Бингбинг, родината й е Китай, годините - 30...

Тя е супер звездата на Азия в момента.

Името й е Фан Бингбинг, родината й е Китай, годините - 30.

Няколко пъти в последните години заема място в първите 10 имена на най-прочутите китайци в класацията на Forbes.

Освен че е феноменално красива и талантлива /с награди от кинофестивалите в Токио, Тайван, Китай/, тя е едно от най-оригиналните присъствия от гледна точка на стил и елегантност на всички светски събития, на които се появява, от фестивали, през премиери до модни седмици. Фан Бингбинг обожава белия цвят, често може да бъде видяна в бяло. Божествена е също в бежово, червено, черно. Умее феноменално да флиртува с винтидж дрехите, не по-зле обаче й стоят и най-новите дизайнерски тоалети. Бижутата също са притеглени като от магнит от изящната кожа на китайката и стоят прекрасно по шията, ръцете, и ушите й. Контролът върху визията й е абсолютен и така е всеки път.

Нито един косъм не е оставен на произвола, нито един чифт обувки не е случаен, нито един аксесоар не е подбран, без да е перфектен.

Със смелостта си, някак нетипична за азиатските момичета, ни напомня по нещо на вихрушката Гага. Тук обаче има повече аристократизъм, отколкото агресия, както и повече красота, отколкото риск.Прекрасна си, Фан Бингбинг. Чакаме следващия стилов ход - гарантирано вдъхновение.
 

Коментари: 2

F
Feia (2012/04/26 / 13:01)
Само че ако е от Китай, значи е Лейди Гага на Далечния изток)
A
Alisa (2012/04/26 / 11:27)
Много стилна наистина!Особено втората Dior визия страшно ми хареса!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia