Следва

Колaборацията между A.P.C. и Ванеса Сюърд

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Фестивалът на музиката и изкуството, който се провежда всяка година в Коачела, Калифорния в рамките на три дни...

All fashion преди 11 години

Колaборацията между A.P.C. и Ванеса Сюърд

Излезе наяве резултатът от сътрудничеството между френската компания за ежедневно облекло A.P.C. и бившия криейтив директор на Azzaro - Ванеса Сюърд.

Семплите дрехи на A.P.C е трябвало да се допълнят в положителен смисъл от момичешкото очарование и палавост на почерка на Ванеса и така да се произведе нещо наистина очарователно. Де факто колекцията Есен/Зима 2012, съставено от точно 19 артикула, наистина се придържа към почерка и звученето на фирмата, само че й липсва нещо мъничко, което да я превърне в постижение.

Силно вдигнати талии и доста скъсени ръкави, обрани дължини, ретро детайли и доста ламе са отличителните неща в капсулната колекция, която не успя да ни заплени, нито да ни накара да си заплюем нещо за купуване.

Виж цялата колекция тук>>

Пръстените на Kat&Bee



Kat&Bee е английска фирма, специализирана в направата на пръстени. В произведенията им се използват сребро, злато, полускъпоценни камъни и перли. Направени са ръчно, струват около 130 паунда и всичко би било прекрасно, ако усещането не беше, че на горкия пръстен сякаш му е тежко.

Твърде много удушен в скъпоценности изглежда милия череп, гледан отгоре, и това идва в повече. Нека е череп, но поне да му е леко.

Чували за картофи от Джеръми Скот



За Джеръми Скот знаем, че нищо не знаем, след като отново успя да ни изненада с модните си решения. Ако си мислиш, че дизайнерът е облякъл моделката в чувал от картофи, то си абсолютно прав.

Защото тя е облечена в чувал картофи и трябва от все сърце да благодари на Джеръми за това.

Сигурно се питаш колко струва един дизайнерски чувал, нали? О, само $185, но за съжаление това е цената без картофите.

Звездите на фестивала "Коачела"



Фестивалът на музиката и изкуството, който се провежда всяка година в Коачела, Калифорния в рамките на три дни, е място, където често виждаме колко точно е развихрено модното въображение на някои от звездите.

Колкото са нещата, които харесваме именно заради свободата на волята, която известните са си дали, толкова са и тези които не одобряваме или пък леко ни се струват прекалени.

Ема Робъртс, Ванеса Хъджис и Парис Хилтън (от ляво на дясно) определено са прекалили с някои елементи от стайлинга си за фестивала.

Ема явно е възкресила някои ранни тенденции от '00, когато Xtina припяваше песента "Dirrty", но май не е трябвало, защото сега нито Кристина Агилера е "Dirty", нито тя е успяла да го докара.

Всъщност харесваме всеки един елемент от тоалета на Ванеса, но в това съчетание малко от нещата са си на мястото.

Що се отнася пък до Парис и до нейната бохо визия, която се е опитала да докара с тази пъстро раирана пола до земята, ни се иска да кажем, че почти е успяла. И все пак напълно ненужни си остават пискюлите около врата й и кичурите в розово и виолетово в косата й.

Мрачната визия на младия дизайнер Сид Нейгум



Младият американец Сид Нейгум е мрачен в модата, която прави. Такова е и видеото за промоция на колекцията му Пролет/Лято. Уесли Стрингър е режисьорът, а Софи Уилинг се превъплащава в ролята на момиче, носещо върху себе си почерка на Сид, странна смесица от хаос, свобода, мрак, светлина и агресия.

Софи е много хубава, Сид Нейгум е определено интересен дизайнер, но видеото не ни харесва. Повече мрачно и садо-мазо е, отколкото ни се иска, и несъзнателно очакваме да бръкне и извади отнякъде камшик или поне белезници, докато отляво изпълзява някой мъченик с разцентрован поглед, неиздържал на хипер силата на тази черно-бяла димяща жена.
 

More All fashion