Следва

Double Trouble: Изкушение в оранжево и златно

10-те най-адекватни родни хубавици, които не се поддадоха на славата

Колкото и странно да ни се е струвало винаги, в България популярните лица от години страдат от потресаваща звездомания, която преобръща ценностите на повечето от тях...

All fashion преди 11 години

Колкото и странно да ни се е струвало винаги, в България популярните лица от години страдат от потресаваща звездомания, която е преобърнала ценностите на повечето от тях и на практика деформира нормалния им човешки облик.

И понеже примерите за горното са наоколо и навред, и "ВИП-персоните", в несимпатичния прочит на това словосъчетание все повече се роят, решихме, вместо да се затормозяваме с изискванията на "звездния им статут", да намерим поне 10 красиви българки от публичното пространство, които, не само, че все още не са се самозабравили и главозамаяли от славата, която им се е случила, а дори напротив - държат се, комуникират, представят се и изглеждат адекватни, симпатични и интелигентно справящи се с отговорностите на това да си известен (изключително много се надяваме, че това ще се запази и за в бъдеще, защото много ги харесваме до една).


Списъкът не е изчерпателен, но включва много популярни към момента дами. Ако може да бъде допълнен, само ще се радваме.


Тези 10 момичета, които селектирахме, определено са дорасли много повече от други да бъдат популярни и обичани, дори и не звезди в онзи смисъл на думата, който се влага в други страни. Но не демонстрират грозно, не парадират с това и знаят как да се държат нормално. 


Защото вероятно са наясно, че никой не е идеален и че славата, както всичко друго, е преходна. А нищо не е по-тъжно от човек, който не може да издрапа до височината на случилата му се известност.
 

Това са жените, които удържат с достойнство на прочуването си. Вижте и мъжете.

 

More All fashion