Следва

Double Trouble: Изкушение в оранжево и златно

10-те най-адекватни родни хубавици, които не се поддадоха на славата

Колкото и странно да ни се е струвало винаги, в България популярните лица от години страдат от потресаваща звездомания, която преобръща ценностите на повечето от тях...

All fashion преди 11 години

Колкото и странно да ни се е струвало винаги, в България популярните лица от години страдат от потресаваща звездомания, която е преобърнала ценностите на повечето от тях и на практика деформира нормалния им човешки облик.

И понеже примерите за горното са наоколо и навред, и "ВИП-персоните", в несимпатичния прочит на това словосъчетание все повече се роят, решихме, вместо да се затормозяваме с изискванията на "звездния им статут", да намерим поне 10 красиви българки от публичното пространство, които, не само, че все още не са се самозабравили и главозамаяли от славата, която им се е случила, а дори напротив - държат се, комуникират, представят се и изглеждат адекватни, симпатични и интелигентно справящи се с отговорностите на това да си известен (изключително много се надяваме, че това ще се запази и за в бъдеще, защото много ги харесваме до една).


Списъкът не е изчерпателен, но включва много популярни към момента дами. Ако може да бъде допълнен, само ще се радваме.


Тези 10 момичета, които селектирахме, определено са дорасли много повече от други да бъдат популярни и обичани, дори и не звезди в онзи смисъл на думата, който се влага в други страни. Но не демонстрират грозно, не парадират с това и знаят как да се държат нормално. 


Защото вероятно са наясно, че никой не е идеален и че славата, както всичко друго, е преходна. А нищо не е по-тъжно от човек, който не може да издрапа до височината на случилата му се известност.
 

Това са жените, които удържат с достойнство на прочуването си. Вижте и мъжете.

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.