Следва

Beauty Editor’s choice: Грижа на Delarom за първи признаци на стареене и как се отразява на кожата

Ти би ли? Бижута за нокти, вместо маникюр

Има ли вероятност традиционният маникюрът с ножичка, пила и лак за нокти да се превърне в отживелица? Не и в...

Nails преди 11 години

Има ли вероятност традиционният маникюрът с ножичка, пила и лак за нокти да се превърне в отживелица? Не и в следващите 100 години, ако изобретения като това не променят съдбата му по-скоро.

Наричат се бижута за нокти и се слагат точно върху плочката.

По-лесно е и не губи много от скъпоценното ни време, но дали бихме ги носили?

Създателите на този нов вид аксесоар от благородни метали са бижутерът Хана Уорнър и гримьорът Холи Силиус, а „бижутата” вече са се появявали в ревюто на Mugler за сезона есен-зима 2012.

Дуото има и сайт, от който може да се разгледа цялата колекция, и признаваме, че има някаква странна, макар и все доста авангардна прелест в тези аксесоари. В различни форми и размери скъпоценностите за нокти са изключително ефектни и всеки, който има афинитет към бижутата, би им се възхитил.

За съжаление обаче това да наредиш злато по всичките си 10 пръста не излиза никак евтино - 40 паунда е за един, а 120 за целия комплект „маникюр”, а възможността да ги носиш всекидневно тутакси отпада поради тяхната свойствена непрактичност.



И все пак, ти би ли носила това, сме много любопитни да разберем, защото въпреки всичко, идеята е готина и заслужава внимание? A, да не забравим, има и за момчета!

Могат да се видят на holly-hannah.com
 

More Nails