Следва

Б като Библия, Б като Блог

Editors' choice: Кой как ще се облече на бала до 1000 лева - Елена

Една красива млада жена на 18 не бива да се притеснява от нищо в модно отношение. Нито от риска, нито от цвета...

Shopping преди 11 години

Направихме си експеримент. Определихме 1000 лева бюджет, в който наложихме на всеки от редакторите на ViewSofia условието да се вмести, за перфектната абитуриентска визия. В резултатите от проведената анкета, която публикувахме по-рано, стана ясно, че предпочитанията на младите хора клонят към дългите и секси рокли, но и ние имаме добра алтернатива.

До петък четирима от редакторите в екипа ще показват своята визия и лична интерпретация на този малък празник в няколко ключови артикула, които няма да надвишават гореспоменатата сума.

Ето какво бихме носили днес, ако бяхме на 18.


Елена

Една красива млада жена на 18 не бива да се притеснява от нищо в модно отношение. Нито от риска, нито от цвета, нито от еклектиката.

Аз похарчих своите хиляда лева за една магическа рокля на датския лейбъл Stine Goya в бяло и черно, с дължина малко над коляното, обло деколте отпред и щедро V-образно деколте отзад и елегантни ръкави с подплънки на рамото, извънредно подходящи да се наберат около лакътя - жест на свобода и младост.
Цената й е точно 500 лева.

Към нея добавям чифт високи, фосфоресциращи, ярки и запомнящи се обувки от Topshop, които задължително слагам но босо, като краката са предварително подготвени с лек, подчертавам лек, загар. Цената им е 100 долара или 150 лева за нуждите на нашия лимит.

Тъй като повод като този изисква символ, нещо, което да си запазим за после, да ни напомня за този така чакан момент и да си го обичаме вечно, в комбинацията влиза и този фантастичен пръстен с розов кварц, три камъка за щастие и прелестното име "красиво дете".

Под роклята си нося бельо удобно, екологично и "младо", като тези сутиен и бикини на H&M.
Косата е небрежно пусната /сешоарът трябва да е лек и незабележим почти, с лек обем/ червилото е корал или червено като на Кейт Мос /препоръчвам Estee Lauder/, а на очите има само светли сенки за очи с блясък и много спирала.

Парфюмът, подходящ за тази смела комбинация, е La Temperance на D&G.
Лакът на ноктите е безцветен.

Цялата сума за този шеметен вид е 960 лв.

А ето и подходящия коктейл към тази смела визия от книгата "501 коктейла, които трябва да опиташ" на издателство "Книгомания":

Коктейл Авиация


кубчета лед
2 части джин
½ част ликьор
½ част лимонов сок
коктейлна черешка за украса

Прави се така: Слагат се няколко кубчета лед в шейкър, заедно с джина, ликьора „Мараскино” и лимоновия сок и се разбъркват добре. Получената смес се прецежда два пъти, като второто прецеждане става през цедка, и се слага в в силно изстудена чаша за мартини. Накрая се украсява с коктейлната черешка.

Editors' choice: Кой как ще се облече на бала до 1000 лева - Гергана

More Shopping