Следва

Днес си купихме: Вълшебен клин в цвят електрик

We love: Булчинската колекция на Carolina Herrera пролет 2013

Този уикенд Херцогът и Херцогинята на Кеймбридж, по-известни като Уилям и Кейт, ще отпразнуват първата ...

All fashion преди 11 години

Този уикенд Херцогът и Херцогинята на Кеймбридж, т.е Уилям и Кейт, ще отпразнуват първата годишнина от сватбата си, която миналата година на 29 април, ден петък, наблюдаваше с изумителен интерес целия свят.

Докато на Острова вече са нащрек къде ще полеят събитието бъдещия Крал и съпругата му, в Ню Йорк седмицата на булчинската мода показа изумителни неща на истинските корифеи Oscar de la Renta /който вече ти показахме/, Carolina Herrera, Vera Wang…

Също като де ла Рента и Каролина Ерера е традиционалист. Ако ще е булка, да е класическа - с бяла пищна или романтична рокля, от шифон и/или дантела, да има воал и всички необходими аксесоари.

Вдъхновението за сезон пролет 2013 за венецуелката Ерера идва от работата на Сесил Бийтън, фотограф, снимал за Vogue и Vanity Fair през 20-те години и създал костюмите за невероятно красивия мюзикъл "Моята прекрасна Лейди" с неповторимата Одри Хепбърн през 60-те години.



Точно като Одри Хепбърн е първият модел с огромната шапка и костюма с красив силует, но всичко останало върви в една прелестна типично булчинска тема. Виждаме рокли с дантелени ръкави почти като уникалната сватбена рокля на Кейт Мидълтън, намират се и романтични точки, колани в нестандартни цветове като черно и червено, но във всичко има много красота.

Спира дъха! 
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.