Следва

Вече знаем кога има защо...

Глория реши: Разделям се с чалгата завинаги!

Поводът за музикалния развод е, че певицата не можела да понася посоката, в която е поел популярният музикален жанр и била крайно разочарована от простотията, която бълвала отвсякъде...

People of art преди 11 години

Фолкпевицата Глория отдавна атакува своите колеги и колежки с коментари относно това, че не харесва творчеството им, но съвсем наскоро тя реши да предприеме и по-крайни мерки.


Една от първите звезди на попфолка ­направи неочакван завой в кариерата си заявявайки: ''По-добре късно, отколкото никога. Спирам с чалгата!''.


Поводът за музикалния развод е, че Глория не можела да понася посоката, в която е поел популярният музикален жанр и била крайно разочарована от простотията, която бълвала отвсякъде. Певицата не одобрявала пошлото и комерсиалното и това, че вече се търси единствено скандала, пише още в.Монитор по темата.


"Окончателно загубих всякаква вяра и надежда, като всеки ден гледам накъде заминават нещата. Мисля, че продуцентите, а и хората като цяло просто изпуснаха края на въжето. Всичко стана прекалено комерсиално и откровено вулгарно. Но поне ми остана любовта”, заяви изпълнителката и допълни.


''Аз не се интересувам само от комерсиалната страна на нещата. С моя екип ще продължаваме да творим лиричните балади, които самата аз много харесвам.”

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра