Следва

Питай ме, питай ме. Има ли начин да се свият порите на лицето ефективно и за постоянно?

Шоуто на L’Oreal Professionnel връща женствеността на сцената и в ежедневието

Изумителният спектакъл в Rainbow Plaza обръща поглед към класическия разкош на 60-те години. Прическата, гримът и облеклото намират вдъхновение в ръчно изработения детайл  

Hair преди 11 години

Шоу от седем магически части вдъхнови публиката в Rainbow Plaza и доказа, че разкошът е постижим и дори необходим не само на сцената, а и в ежедневието. Над 100 души поднесоха на професионалната публика - фризьорите, и на журналистите един грандиозен спектакъл, който отпразнува новите тенденции в изкуството на красотата през 2012-а. През сезона пролет-лято фризьорът е главният участник в търсенето и намирането на нови начини за подчертаване на най-красивото в жената. Екип от 80 фризьори, 10 гримьори, 8 стилисти и 60 модела превърнаха фризьорското шоу на L’Oreal Professionnel в съвършен скпектакъл от прически, мода, грим, лайфстайл.

Екипът на Арлет откри форума с дефиле, демонстриращо оригиналното виждане за съвременна мода в косите, подплътено с познание и търсене на класическата женственост и традициите. Santimental Swingers допълниха хармонията между мода и лайфстайл, синхронизирайки до съвършенство изпълнението си с ревюто на моделите. 

Победителите в конкурса “Изрази своята мечта на сцената на L’Oreal Professionnel-БЪЛГАРИЯ” - салони Поли Стил - показаха магическо преобразяване на жената с Mythic Oil - продукт звезда във фризьорските салони. Шоуто “Висша мода” и колекция MUTE на академия Stephan вдъхновиха фризьорите с интерпретациите си на последните тенденции в прическите за 2012 година. Посланието е едно - търсене на вечната женственост през призмата на модерната грижа и оригиналната визия. Акцентът остава бретонът - на нивото или под веждите. Модерни са късите към средните дължини на косата с небрежно естествено излъчване. Цветовете на 2012 варират от рубинено през натурално червено до топъл меден цвят с леки златисти нотки.

Истински фурор предизвика изключителният спектакъл, представящ новата боя DIA - последната нежна революция в боядисването, даваща възможност на колористите да експериментират без страх. DIA е боята на младите момичета, които нямат какво да крият, искат да използват всички цветове и могат да бъдат различни навсякъде - затова и шоуто “Светлините от деня и нощта” показа младите жени като търсещи и намиращи своето “Аз” навсякъде - на работа, в дискотеката, у дома. Контрастите в цветовете на сцената бяха подчертани от музикалното оформление: от класика, през джаз до поп музика. Осемте модели, участващи в спектакъла, бяха преобразени от фризьорите на L’Oreal Professionnel: Волена Рангелова - България и Милка Павлович - Сърбия.

Екип, съставен от едни от най-добрите фризьори в България, ръководени от Васил Атанасов: Милена Найденова, Катя Трайкова, Ангел Трендафилов и Петър Гогов, показа на сцената най-новите визии за 2012 - Жената с шапка от коса, Жената – лъвица и Жената, облечена в дреха от коса. Това са последните артистични вдъхновения, наложени от L’Oreal Professionnel, Парижката къща на фризьорството, при които достига своята кулминация на връзката между коса и мода.

Съвършената хармония между отделните елементи в изкуството на разкрасяването беше демонстрирана и от успешното сътрудничество между екипа от фризьори на Калин Куцинов и екипа от гримьори на Кирил Чалъков, в рамките на Моден мастър клас Sompteux. Представянето под надслов "Работилница за кукли" показа магическото преобразяване на живи модели в унисон с мотото на колекция 'Разкош" от L'Oreal Professionnel. Цветовете са бляскави, насложени тон върху тон.



Екипът на Калин Куцинов, съставен от Петко Матански, Силвана Петрова, Ангел Василев и Мария Николова, показа няколко кока, които подчертаха завръщането на класиката във формата. За пъври път на сцена бяха демонсрирани техники за естетическо боядисване от колористите Ася Димитрова и Радка Маринска. Новата колекция на L'Oreal Professionnel утвърждава класически аксесоари като цветето, плитката и перото в косите като връх на модерни тенденции, а не като знак за отминала тържественост. Класиката е по-жива отвсякога. Разкошът не е привилегия, а достижима цел с помощта на новата колекция цветове, които разкриват палитра от блестящо русо, през жизнено кестеняво и червено до екстравагантното виолетово.

Съвършената хармония между отделните елементи в изкуството на разкрасяването e демонстрирана и от екипа на Кирил Чалъков - експерт гримьор за L’Oréal Paris. Специално за шоуто, той представи топ тенденциите в грима. Естествен, прозрачен тен, подчертани очи с обемни мигли и свежи устни в нежни цветове са основни треднове, които завладяват модните подиуми. Тайната на безупречния, порцеланов тен е разкрита: преливане и отразяване на светлината се постига със серията продукти за тен LUMI MAGIQUE: база, фон дьо тен за блясък и матиращ фон дьо тен.

Ефект гола кожа с хибридния ББ крем NUDE MAGIQUE. Много блясък по скулите и клепачите за нежен финиш. МЕГА обемни мигли е последният тренд за подчертаване на очите и хипнотизиращ поглед. Обемни мигли за кукленски поглед с най-новата спирала MEGA VOLUME COLLAGENE. Нежни, гладки устни: тази година L’Oréal Paris дава още повече изтънченост с новата колекция червила ROUGE CARESSE: истинска милувка и грижа за най-съблазнителна част от женското лице.

Продължава традицията на Haute Coiffure Francaise с артистичен директор Васил Атанасов да представя с пищно шоу
новите тенденции във Висшата мода в прическите. Почитателките на екстравагантната визия успяха да намерят себе си сред дантелите от коси, шивашки игленици, цветя, силуети и други аксесоари, изработени от коси. Всички тези аксесоари са израз на почит към новата философия на Парижката къща на фризьорството L'Oreal Professionnel - завръщане към традицията на ръчната изработка и майсторството на занаятчиите, което вдъхва живот на ежедневието и превръща фризьора в истински творец. Последната част от шоуто, в която, Вени Игнатова, Васил Атанасов, Васил Михайлов, Поли Гемеджиева и Петър Гогов представиха едновременно индивидуалните си виждания за новите модни послания на марката L'Oreal Professionnel, вдъхновение за професионалната публика.

Основният цвят в представянето на този звезден екип беше медно русо - светлите нюанси в косите бяха и артистичен реверанс към свежестта на новия сезон. Дрехите на моделите бяха плод на успешното сътрудничество между фризьорския екип и дизайнера Виргиния Здравкова. Истинско произведение на изкуството, роклите, показани на шоуто, представляваха богатото разнообразие на класическата женственост: подчертаващи тялото - силуети тип молив и русалка, с широк обем под талията, много голи гърбове и дантела. Цветовете на дрехите подчертаваха цветовете в косите: черно, теменужено, червено, златно и сребърно.



Петимата фризьори имаха възможност да представят вижданията си в пълен унисон с тоалетите на своите модели - защото вдъхновението на всеки от тях беше допълнено с рокля, изработена специално за всяка отделна прическа. Така шоуто на L'Oreal Professionnel успя да демонстрира творческите вдъхновения и произведения на едни от най-добрите и креативни фризьори.

И през този сезон продуктите-звезди на L'Oreal Professionnel са лакът Elnett - повече от 50 години той е абсолютен фаворит за шоупрограми и модни ревюта; както и Mythic Oil - магическото олио, което връща живота и блясъка в косата благодарение на специалната си формула от традиционни ориенталски масла. Третият продукт звезда за 2012 година безспорно е новата боя DIA - безамонячна формула за боядисване тон върху тон, действаща като продукт за грижа за косата, подхранваща желанието на младите жени да експериментират.  

More from View Sofia

More Hair