Следва

Кажи „Сбогом!” на грозните татуировки

Stephan представиха тенденциите в прическите за 2012 с уникален коафьорски спектактъл

Артистичният екип на Stephan демонстрира с подстригване наживо тенденциите в дължините и цветовете при прическите и допълни вижданията си с артистична интерпретация на колекцията и haute coiffure спектакъла „MUTЕ 2012”.  

Hair преди 11 години

София, 27 април, 2012 - Stephan, водеща френска марка за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, показа актуалната линия на подстригване и модерните цветове от колекцията прически MUTE 2012 с динамичен коафьорски спектакъл в рамките на Интернационалния форум на L’Oreal. Той се проведе на 22 април в столичната Рейнбоу Плаза.

Артистичният екип на Stephan демонстрира с подстригване наживо тенденциите в дължините и цветовете при прическите и допълни вижданията си с артистична интерпретация на колекцията и haute coiffure спектакъла „MUTЕ 2012”. Акцент за 2012 остава бретонът – с дължина на нивото или под веждите. Модерни са късите към средни дължини на косата с небрежно естествено излъчване. Актуалните цветове за сезона са рубинено, натурално червено и златисто медно. Комбинацията на канелено керемидени оттенъци в съчетание с млечно розови кичури е особено ефектна.



Противопоставянето на забързания живот, стресът, който ни заобикаля и критичният поглед към самия себе си са сред основните артистични вдъхновения на шоуто на Stephan «MUTЕ 2012». Пълноценното изживяване на всеки един момент е жизнеутвърждаващото послание на коафьорския спектакъл, погледнал под повърхността и поставил на пауза забързаното нни ежедневие.

Своето вдъхновение френският бранд представи с уникално двойно подстригване наживо от фризьорите на Stephan, една от отличителните артистични черти на марката. Втората част на спектакъла включваше ревю на haute coiffure прически, изразяващи контрапунктът. На сцената се качиха Васил Михайлов, Артистичен директор на академия и салони Stephan и фризьорите на салони Stephan, част артистичния екип на марката: Виктор Рафаилов, Силвия Блажева, Мартина Христова, Марио Махони, Катерина Нгуен, Ели Джевова и Николета Русинова.



За Stephan 

Марката има над 35-годишна история - първият салон Stephan e отворен в Мюре, близо до Тулуза, в далечната 1975 година. Днес Stephan има школи за обучение на няколко континента. Над 70 салона в цял свят също носят името Stephan. Няколкостотин курсисти годишно правят първите си стъпки във фризьорството само в двете водещи академии на Stephan - в Тулуза и София. Компанията е базирана в Тулуза, Франция и има представителен офис за Централна и Източна Европа в София, България. В България Stephan отвори своята академия през 2007 година и оттогава предлага у нас цялостното си портфолио от световно известни курсове за обучение на фризьори.

Повече за франчайзинга на Stephan 
Първият франчайз салон Stephan в България отвори врати през май 2011г. Позициониран в сърцето на София - кв. Изток, ул. Николай Хайтов 2 (срещу Интерпред) той отговаря изцяло на високите критерии за качество на международната фризьорска верига и стратегията й за позициониране в престижни градски зони. Франчайз салон Stephan носи посланията и артистичния дух на марката във всеки един аспект- от цялостното обзавеждане в общата стилистика на веригата, топ качеството на фризьорите, преминали солидна едногодишна подготовка в Академията, работата само с качествени професионални продукти, през ексклузивното отношение към всеки клиент- основен принцип на марката при организация на обслужването в салоните; до уникалния метод на подстригване Stephan.



Повече за Васил Михайлов 

Васил Михайлов е артистичен директор на Stephan за Централна и Източна Европа и управлява екип от преподаватели и фризьори с многобройни артистични участия за модни дефилета, телевизионни програми, конкурси и коафьорски шоута. Васил Михайлов е двукратен участник в световните шампионати на ОМС(световната организация на фризьорите) – в Париж през 2002 година печели 5-о място. Записва и забележителни участия в европейския шампионат в Страсбург, популярния фризьорски конкурс в Рига, в много конкурси в България 

От 2010 Васил Михайлов е в Артистичния екип на българската секция на Haute Coiffure Française.

 

More from View Sofia

More Hair