Следва

NEWS: Днес в 11.00 H&M отвори втория магазин във Варна

Editors' choice: Кой как ще се облече на бала до 1000 лева - Пламена

На истинският ми бал не можах, затова на този който си имзмислихме в офиса държа и ще съм облечена главно в зелено...

 

Shopping преди 11 години

Направихме си експеримент. Определихме 1000 лева бюджет, в които наложихме на всеки от редакторите на ViewSofia условието да се вмести, за перфектната абитуриентска визия. В резултатите от проведената анкета, която публикувахме по-рано, стана ясно, че предпочитанията на младите хора клонят към дългите и секси рокли, но и ние имаме добра алтернатива.

До петък четирима от редакторите в екипа ще показват своята визия и лична интерпретация на този малък празник в няколко ключови артикула, които няма да надвишават гореспоменатата сума.

Ето какво бихме носили днес, ако бяхме на 18.


Пламена

На истинския ми бал не можах, затова на този който си измислихме в офиса държа и ще съм облечена в зелено.

Първо, защото зеленото е любимият ми цвят, второ защото зеленото е начин на живот и трето, защото зеленото е мисия, която искам да следвам и изпълнявам.

Прекрасната малка дантелена рокля, която си избрах обаче, едва ли би имала същия впечатляващ ефект, ако не бях заложила на оранжевите аксесоари, които да комбинирам с нея.

Хората казват, че оранжевото бил цветът на щастието, а какво по-хубаво от това за едно такова ново начало, каквото точно е балът. Събитието е сред най важните в живота ни, защото е грандиозният завършек на една съществена част от нашия път и великолепно начало на друга, съвсем нова.


Затова за мен са важни цветовете и значението им, а дрехите... те са повече от ясни. Вдъхновение и креативност взети на заем от хипитата. Такава съм аз - бунтар на времето си! И тогава, когато бях абитуриентка и сега, когато ми се иска да съм.
 

Иначе в прическата залагам само на прекрасна лента, която да овладее обема и къдриците, които така или иначе имам в повече, а при грима държа най-вече на естественото, което е почти невидимо за очите. За тези неща не мисля, че ще ми трябват повече от 50 лева, които прибавени към останалите покупки, които съм направила прави равностойността на аутфита ми 860 лева.

Бих добавила за разкош само Peace and Love! Парфюмът. Така всичко възлиза на сумата от 930 лева.


А коктейлът, с който ще полея този важен ден е също толкова свеж като самата визия. Символ на прохладата в горещо лято.

МОХИТО!

За да си го направиш според книгата "501 коктейла, които трябва да опиташ" на издателство "Книгомания", ще трябват:
 

8 ментови листа
½ зелен лимон, нарязан на парчета
2 ч.л. захар от захарна тръстика
Натрошен лед
2 ½ части бял ром
Газирана вода
Стръкче мента за украса


Намачкайте ментовите листа, парчетата зелен лимон и захарта във водна чаша. Напълнете чашата с натришения лед и добавете рома. Разбъркайте, а след това допълнете с газираната вода. Украсете със стръкчето мента.


Виж още от поредицата:

Editors' choice: Кой как ще се облече на бала до 1000 лева - Елена 
Editors' choice: Кой как ще се облече на бала до 1000 лева - Гергана 
Editors' Choice: Кой как ще се облече на бала до 1000 лева - Веселина

 

 

More Shopping