Следва

5 модни факта, които не знаеш за Юлия Юревич

NEWS: Днес в 11.00 H&M отвори втория магазин във Варна

  В хубавия пролетен петък, 27 април, в 11:00 часа, лентата на първият магазин на H&M във Варна беше нетърпеливо ...

All fashion преди 11 години

В хубавия пролетен петък, 27 април, в 11:00 часа, лентата на първият магазин на H&M във Варна беше нетърпеливо прерязана. Щастието е пълно - след като най-очакваното събитие в модата през последните няколко години дойде в София, месец по-късно се случи и в друг голям и обичан град.

Над 400 души бяха на опашката пред магазина на H&M в Grand Mall. Сред първите клиенти на модния рай бяха Big Sha, бивш Мишо Шамара, и синът му, пак с подобно артистично име - Lil Sha, които спретнаха истински шопинг маратон помежду си.

„Днес имахме удоволствието да отворим първия магазин на H&M във Варна. Много съм щастлив, че можем да предложим на клиентите този страхотен магазин. Морската столица на България е пазар от стратегическа важност за нас, тъй като хората тук имат силно изразено отношение и изключителен усет към модата”, каза Ралф Вайн, регионален мениджър на H&M за България. „За нас е чест да им предложим мода и качество на най-добри цени”, допълни той. 

 
Мишо Шамара и син

Новооткритият магазин, разположен на площ от 2000 кв.м., е вторият, който марката отваря в България. H&M предлага разнообразие за цялото семейство с пълната гама от колекциите H&M Underwear, Accessories, Divided, Sport concepts и линията за бременни жени Mama. Магазинът ще бъде отворен за клиенти всеки ден от 10:00 до 22:00 часа.



Този сезон H&M идва с моден микс от ярки цветове, флорални мотиви и класически стил. Обожаваме роклите в стила на 60-те, силуети, от които се вдъхновява шведската марка тази пролет. За мъжете пък сезонът е елегантен в костюм в морската тема, и съблазняват с готино екологично бельо.

H&M планира да отвори още 2 магазина в България през следващите месеци - в Galleria Burgas и в Сердика Център, София.

Ура! 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.