Следва

Джесика Симпсън най-накрая роди!

Петте любими парчета на TromBobby от SouthWick

Божидар "TromBobby" Василев от SouthWick започва музикалната си кариера като "бонбонче" ...

Music преди 11 години

Божидар "TromBobby" Василев от SouthWick започва музикалната си кариера като "бонбонче" (част е от група Бон-Бон) на 8 годишна възраст. Когато е на 10 решава, че иска да се занимава по-сериозно с музика и така започва да свири на тромбон. Само за два месеца напредва до толкова, че го приемат без проблем в музикалното училище и точно тогава той се влюбва в тромбона.
 

Първите години в училище свири класически произведения, но още от тогава мечтае някой хубав ден да прави истински FUNK. И понеже мечтите са за това, за да се сбъдват, в началото на 2010-а  Боби и неговият съученик Денис Попстоев започват репетиции с идеята да създадат класически фънк бенд с певица.


Седмица преди първото им клубно участие певицата напуска и така двамата стават фронтмени, а съставът на групата, която кръщават SouthWick набъбва до секстет, където освен тях свирят Михаил Филипов, Волен Милчев, Симеон Петрунов, Деян Илиев и Александър Славчев. Дебютният сингъл на Southwick излиза през есента на 2011-а и носи името "Pink Skies".


В последно време SouthWick са най-успешните посланици на фънк музикатау нас, заради харизматичното си присъствие на сцената, точната формула, която имат: Flow Using Natural Knowledge (FUNK) и заради очарователния си фронтмен в лицето на TromBobby. Защото всеки, който е слушал групата на живо знае, че Боби има толкова силно присъствие на сцената, че човек не може да свали поглед от него, докато той е на нея.


Това най-вероятно е привлякло и Рут, която преди около година му стана половинка в живота, започна да се появява редовно по участия с него и останалите момчета и дори направи песен с всички тях. Очакваме с нетърпение видеото на общото им парче  "Нищо Друго", което трябва да излезе всеки момент. Докато това стане вижте кои са петте любими парчета на симпатичния "софийския фънкар" Божидар:


1. Lenny Kravitz & Trombone Shorty - Something Beautiful


2. MJ Cole feat. Jill Scott - Perfect Pitch


3. Jill Scott - Brotha


4. Lenny Kravitz - Life Ain't Ever Been Better Than It Is Now

 
5. Lucy pearl - I can't stand your mother

 

 

Вижте още:

Петте любими парчета на Маги Джанаварова
Петте любими парчета на Стефан А. Щерев
Петте любими парчета на Жорж от The Voice
Петте любими парчета на Alek Sandar
Петте любими парчета на Рейчъл Роу
Петте любими парчета на Симо и Боги от БГ радио
Петте любими парчета на Цвети Чендова
Петте любими парчета на Гери Турийска

 

More Music