Следва

Целувка от роза с новото червило на Dior

Б като Библия, Б като Блог

Diesel, цвят – бял, дължина – съвсем до земята, талия – не много висока, точно на място, силует – великият ...

All fashion преди 11 години

Перфектно скроеният джинс

Diesel, цвят – бял, дължина – съвсем до земята, талия – не много висока, точно на място, силует – великият чарлстон, голямата заслуга на 70-те. 



Работното облекло в тези майски горещи дни е ясно – копринен топ в бежов пастел, чифт фантастични джинси, малко златни аксесоари и червило в коралов цвят.

Да живеят 30-градусовите температури!

chicmuse.com

Камуфлаж







Преобразяваме града от черно-сивата гама в шарките на пролетта. Камуфлажът, който ще ни слее с атмосферата – гореща и коктейлна, се състои от чисто прекрасно бяло и един чуден топ в графични флорални принтове.

neonblush.com

Няма място за старите джинси



Ъпгрейдът на всеки гардероб през пролетта обикновено започва от денима – режем, оцветяваме, пришиваме нещо старо, за да го превърнем в новата незаменима лятна дреха. Никога няма да се сетим сами, че само с дантела и флумастер можем да си направим матрица за страхотен принт върху белите джинси. Как си прави ли?



Виж в lovemaegan.com

Моето хипи лято





Музика, любов, мода! Годишният музикален фестивал Coachella, който се проведе в слънчева Калифорния през април, вдъхновява не само цяла Америка, но и нас за едно бохемско лято, в което всичко, крещящо "свобода", е на особена почит. Като дългата лека рокля, плитката - небрежно сплетена, бижутата - по много и цветни!

lateafternoonblog.com

Обратно в града





Прекрасната тенденция пеплум има съвършения пример - този необикновен обикновен памучен топ с ръкави в графични цветове, който носим точно така - с бял панталон, много висок ток и красив голям клъч. 

thistimetomorrow-krystal.blogspot.com

More All fashion