Следва

Face to face с ... един модерен екземпляр - Volkswagen Beetle

Пътешествие до древен Китай в сърцето на София

Сердика Център ще бъде домакин на уникално изложение, посветено на Китай 

All About Life преди 11 години

От 7 до 21 май Сердика Център ще бъде домакин на уникална по рода си интерактивна изложба “China originals”. Тя ще представи по достъпен начин традициите, бита и културата на древен Китай.

Автентични предмети, облекла, като и фигури в реален размер ще бъдат само част от експонатите, показани в Сердика Център. Благодарение на интерактивните кътове, в които ще се състоят демонстрации на различни древни китайски практики и изкуства, клиентите ще могат да усетят отблизо атмосферата и бита на източната страна.

Посетителите ще могат да участват на място в занимания по калиграфия, джиенджъ – изкуство на изрязване на декоративни силуети от хартия и вейчи – древна стратегическа игра. Всяка седмица ще се провеждат открити демонстрации на различни бойни изкуства - Чи гун, Ушу, Тай Чи.

Атрактивен и пъстър парад на дракони, както и традиционни китайски танцови изпълнения ще донесат настроение по време на изложението в Сердика Център.

За любителите на екзотичната кухня на специален бар, разположен на ниво -1, ще има разнообразие от китайски специалитети и ароматни чайове, предлагани по време на китайска чаена церемония.

Една от основните атракции по време на “China originals” ще бъде и рикшата, с която деца и техните родители ще могат да си направят неповторима разходка из “кътчетата на Китай”.

За повече информация: serdikacenter
 

 

More from View Sofia

More All About Life