Следва

Жизел Бюндхен пусна нова колекция бельо – скучна или секси?

Ти би ли? Pussy Rings като новата модна закачка

Става въпрос за нейната нова линия бижута и по-специално пръстени с формата на вагина, които са уникални по рода си

All fashion преди 11 години

Често пъти сме се питали докъде модата може да последва хрумките на въображението и дали наистина е вярно, че тя все повече се изчерпва.

Радваме се, че светът все още е достатъчно богат на идеи, за да ни изненадва и провокира, но дали пък този свят понякога не се превръща в особена Страна на чудесата, а самите ние в Алиса, която се пита накъде е тръгнала?

Повод за тази дилема ни даде съвсем нова линия бижута от канадската музикантка Гримс. Макар да не е известна на българските слушатели, нейната популярност все повече се разраства, а подозираме, че новите й пръстени са част от хитър PR-план.

Става въпрос за новата й линия бижута и по-специално пръстени с формата на вагина, които са уникални по рода си. Те определено са за смелите фешънисти, които само чакат поредното предизвикателство, за да са по-провокативни.

В сътрудничество с бижутера Морган Блек, засега т.нар. Pussy Rings са само част от цялата линия, която ще бъде пусната на пазара скоро. Пръстените са в прозрачно, черно и розово и са идеални за луда нощ в клуба и за...е, може би само за клуба.



Питаме се какво ли следва – колие с пениси и обици с тестиси? Дали пък гениталиите не са напълно ново неизследвано поле за творчество и мода?

Дали тази линия бижута са скандално секси или са поредната проява на творческо безсилие?

А дали ти би изявила своите женски качества и със закачлив пръстен-вагина?
 

More All fashion