Следва

Защо успяват руските – разсъждения по въпроса за успеха им с родните мъже

NEWS: Джоржия Мей Джагър в кампания за борба с рака на гърдата

20-годишната Джагър следва примера на майка си Джери Хол и активно позира в името на благотворителността

преди 11 години

Модата може да е секси, игрива и закачлива като всяка жена, но може да бъде и сериозен приятел, що се отнася до важни каузи.

Такава е кампанията на няколко британски хай-стрийт марки, които се обединяват под общата благотворителна цел за борба с рака на гърдата. Става въпрос за ежегодно провеждана социална кампания във Великобритания, която набира средства вече за 16-ти път и разчита на млади модели за популяризацията й.

Лейбъли като M&S, Topshop, River Island и Warehouse създават специални линии облекла - тениски с принт, парти рокли, бански, гривни и шалове в хитови тенденции, като по този начин предлагат помощта си.

Тази година лица на кампанията са младите модели Джорджия Мей Джагър и Пикси Гедолф, които пред обектива на модния фотограф Елън фон Ънуерт създават красиви черно-бели кадри.

20-годишната Джагър следва примера на майка си Джери Хол и активно позира в името на благотворителността, като заявява отношението си към кампанията: „Купи и носи своята подкрепа!”.



Най-хубавото обаче не са мистичните арт фотоси, а средствата, които се отделят – 30% от всеки закупен продукт от тематичните колекции на изброените лейбъли отиват за борба с рака.

Ако можехме, и ние щяхме да си купим и да „носим своята подкрепа”!
 

More from View Sofia

More