Следва

"Кошерът на думите" от Яница Радева

Лика-прилика - Ромина Андонова и новата Мис България 2012

Избрана само преди дни в ефира на TV7, новата Мис България Ина Манчева страшно много ни напомни на нейната ...

People of art преди 11 години

Избрана само преди дни в ефира на TV7, новата Мис България Ина Манчева страшно много ни напомни на нейната предшественичка Ромина Андонова, която взе короната през 2010-та година.

Гаджето на футболиста Дарко Тасевски, а съвсем скоро ще стане и майка на детето му, се оказа сполучливият модел на Миска, който чакахме от години - прилично поведение, сдържан сексапил, 0 кубика силикон. Точно такъв беше и изборът за наследничката й. За Ваня Пенева, Мис България 2011, почти не се чу, нито видя през изминалата година, с което поне не застраши добрия си имидж, както и този на конкурса.

Следвайки успешната комбинация естественост-очарователна момичешка неопитност, журито се е подало на чара на Ина Манчева, която по много неща прилича на Ромина - най-вече по външни белези.


Ромина Андонова

И те са: същият овал на лицето - леко остър при брадичката, очите са във формата на бадем, устните тънки, носът тесен и издължен. Формата на веждите на Ромина и Ина са почти идентични - фино оскубани и извити, телата - слаби, но атлетични. Поведението на сцената и на двете Миски пък е доказателство, че с умерено самочувствие и адекватност нещата се получават къде-къде по-добре. 

 
Ромина Андонова - Ина Манчева

Дали това ще ни донесе успех на световния конкурс в Китай обаче ще разберем след няколко месеца.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра